dag 8 - ett ögonblick

det absolut häftigaste och mest underbara ögonblick hittills i livet var när lille Alexander kom. helt ofattbart och egentligen omöjligt att förklara i ord.

klockan var runt sju på morgonen den 28:e augusti. vi hade varit på förlossningen 8 timmar ungefär. allt gjorde ont, en miljon grejer snurrade i skallen och kroppen bara bad om att få krysta. några värkar senare, precis innan sista krystningen så ville jag bara ge upp. det gick inget mer. barnmorskan tittade på mig och sa: "det är bara en kvar nu, jag lovar!", "lovar du det?" frågade jag. "ja" svarade hon. jag minns att jag tänkte att OM hon inte hade lovat så hade jag bara slutat och gett upp men en till klarade jag och helt plötsligt så försvann allt ont och en liten kille lades upp på mitt bröst. jag visste ju först inte om det var en kille eller tjej så jag skrek: "vad är det för något?!" och så visade dom erik och han sa: "en pojke!". erik grät och jag grät. alla var så glada i rummet och han var verkligen helt perfekt och mådde så bra. det går nog inte att beskriva allt jag kände i den stunden men det kändes så jävla bra. allt hade gått så bra och jag kunde inte vara mer nöjd! Alexander skrek inte utan låg bara och tittade på oss, en lång lång stund. det vackraste vi hade skådat! vi ringde våra nära och kära och berättade och fick sedan det godaste fikat jag fikat.

första bilden på oss

alla klappar i papper

nu har jag slagit in alla klappar som vi köpt hittills! nu fattas bara en julgran att lägga dom under. det är så fint med julgran! testa att kisa när ni tittar på en julgran, den blir så mycket finare då.

drog en veva på stan idag och kollade. hittade massor med fina saker men inget som jag ba "å, den här vill jag ge bort.." så det blev som lite och ingenting som följde med hem. eller jo, jag köpte en sjukt läckert nattlinne. försökte hitta en bild på det men hittar ingen. fanns i alla fall på ginatricot!

bla bla bla

dag 7 - min bästa vän

jag kan ju inte påstå att jag bara har en bästa vän, utan flera bästa vänner. men om jag ska berätta om en speciellt tös i mitt liv så får det bli linda som har funnits med ända sedan dagis egentligen. fast då kanske vi inte var så bra vänner, det blev väl mer senare.

linda är kanske den finaste jag vet och någon jag alltid vet finns där. oavsett om vi bott på olika håll tidvis så har vi haft varandra och oavsett om det tagit en dag eller om det tagit fyra veckor mellan samtalen så har det inte spelat någon roll. med linda har jag skrattat så jag haft ont i magen i flera dagar, jag har gråtit och jag har bara varit. jag behöver aldrig låtsas för henne, inte heller göra mig till. vi säger precis vad vi tycker och håller oftast inte med varandra! kanske därför vi går så bra ihop, vi är inte så lika. men ändå lika. jag älskar henne otroligt mycket och är så tacksam över att hon finns. hon var en självklar gudmor till Alexander!


julpynt




före och efter


hallen
nytt golv, nya tapeter, nya lister, bort med gamla trösklar

nya fondväggen i sovrummet
glömde tyvärr att ta en före-bild men det var lila på alla väggar innan, rätt så mörk lila. så nu är det brun fondvägg och ljusa väggar runt om.

under konstruktion

om bloggen ser wierd ut så beror det på att jag håller på att ändra men kan inte bestämma mig hur jag vill ha det. har inte heller tid att göra klart just nu så det får bara vara så länge. då vet ni :)

dag 6 - min dag

dagen började ovanligt "sent" då Alex inte vaknade förrän kl 9. vi hann bara upp så kom mamma förbi och drack kaffe och surra en stund. åkte sedan på BVC där vår lille prins fick sitt första vaccin! efter sprutor så blev det hemmåt till sovrumsrenovering, blev så så bra med en fondvägg och ny färg på väggarna. färgade håret på mamma och bar sedan in möbler i det färdiga sovrummet samt röjde upp efter bombnedslaget.

drog en veva förbi in på SF, köpte presentkort och sedan vidare till eriks föräldrar i Obbola där vi fick supergod middag. tack och bock!

nu sitter vi framför varsin dator och ska väl vika in årorna snart. imorgonbitti kommer thomas och tapetserar hallen!

dag 5 - vad är kärlek?

kärlek pirrar och känns så jävla bra samtidigt som det gör ont och är sådär jobbigt. kärlek är det finaste som finns och vem kan egentligen leva utan? det finns ju olika slags kärlek: kärlek till sin familj, sitt barn, sin älskade, sina vänner, osv. kärleken till sitt barn är klart den starkaste jag någonsin varit med om, helt ofattbart. jag älskar att vara kär och att ge kärlek. det går inte en dag utan att jag säger "jag älskar dig" till erik. för det gör jag ju och man kan aldrig säga det för mycket, aldrig nöta ut det. om man känner så, varför inte berätta det?

kärlek kan göra ont och det kanske måste vara lite så för att man ska kunna uppskatta det som är underbart? huvudsaken är att kärlek till större del är underbar. ont ska det bara göra väldigt sällan.

det går ju inte att definiera kärlek! det är så mycket och så många känslor på en och samma gång. med kärlek kommer man långt och kärlek det lever man länge på.

dag 4 - det här åt jag idag

startade dagen med en fiberhavregrynsgröt-tallrik m. mjölk! efter det blev det en springtur på 3km och sedan kaffe och en kaka hos mamma mitt på dagen.

vi stack iväg på affärer så vi missade lunch så därför gick det ett par timmar för mycket och vi höll på att dö av hunger så vi åt två varmkorvar där vid halv 4.

middag blev kl halv 7 hemma hos thomas (bonuspappa). vi fick hemmagjord köttfärspizza och julmust till, vilken höjdare!

ballerina och kaffe till efterrätt

det blev inte så mycket äta idag och inte heller på vanliga tider! det brukar vara lite mer ordnat än så här. middag brukar vi käka vid 5 senast och lunch vid 12 tiden. aja, så blir det ju ibland. wierd att skriva vad man ätit förresten, haha.


dag 3 - mina föräldrar

min mamma och jag är otroligt lika, utseendemässigt alltså. personligheten skiljer sig nog rätt rejält. mamma är pedant och planerande och tar tid på sig. så är inte jag. jag gillar ordning, i och för sig, men hon är helt galen. fast vi gillar samma saker, typ inredning. våra lägenheter är skrämmande lika. fast mamma är mer för vitt! vitt vitt vitt. älskar henne obeskrivligt mycket. hon finns alltid och har alltid gjort, hon är klippan i stormen! min mamma vet allt om mig och även fast jag inte vill erkänna det så vet hon bäst. mamma är alltid mamma liksom och nu är hon även världens bästa mormor.



min pappa var också världens bästa och ville mig allt gott i livet. han var verkligen den finaste pappan! jag var hans lilla tös och han gjorde allt för mig. tyvärr så gick han bort när jag var runt 11. stor saknad men han finns alltid med mig.

min bonuspappa har funnits med sedan jag var 3 år. han tog mig till sig som sin egen på en gång och har alltid funnits för mig i vått och torrt. alexanders bästa morfar!

jag är så lyckligt lottad



julklappshets!

vi drog en veva på barnens hus idag och handlade julklappar åt vår lille prins! hans mormor och morfar hade skickat pengar med oss så att vi skulle välja ut något han faktiskt behövde så det blev en hel del duplo lego. han har ju som allt han behöver nu och lego är rätt dyrt så lika bra att börja samla. man behöver ju ett par klossar för att kunna bygga något!

vi köpte även en bumo åt honom som han fick provsitta och han blev så lycklig! han är så duktig på att hålla huvudet så om någon vecka till typ så sitter han som ett smäck i sin bumbo. han fick en blå.



han har även önskat sig en gåstol av farmor och farfar! också en bra grej. vi hade tänkt ta min gamla fast sedan tänkte vi ju att den trots allt är 20 år gammal nu och dom har ju blivit en aning bättre på senare år.



sorry

jag vet att jag inte har uppdaterat nu och att jag inte följt "dag 1.. dag 2.."
men det kommer, imorgon! jag ska skriva trippla inlägg då, lovar och svär!

det har varit så mycket med renovering och annat både igår och idag men imorgon ska det nog vara lugna puckar!

tänkte tipsa er om en sida som är HUR BRA SOM HELST! campadre heter sidan och har kampanjer varje dag på märkesgrejer till sjukt låga priser! snart är det kampanj på brio leksaker, puma och everest, DET NI! man kan ju fynda julklappar om inte annat. det är typ halv priset på alla märkesgrejer och inget lureri!

gå in på länken nedan och gör en användare så kan ni också ta del av alla kampanjer
http://campadre.se/tipsa/633728


vackra barn








frågor?

ställ dom då så svarar jag imorgonkväll
:)


en bra dag

today was a good day
vaknade av att vår älskade prins låg och jollrade ute i vardagsrummet! älskling hade klivit upp med honom där vid åtta så att jag skulle få vila efter sjukdomen. huvva, lyckades ju åka på någon slags magsjuka? hade helt sinnessjukt ont i magen och mådde illa som ett djur. men jag slapp att spy! nu mår jag toppen igen. for och köpte kina-mat efter mer än ett dygns fastande. satt som ett smäck!

idag så har jag fått gosa med vår lille prins. saknade ju det som ett tok hela gårdagen då jag fick hålla mig undan för att inte smitta. har även spelat kinect med erik och hans vänner. hälsade på bästa linda och såg på "så mycket bättre". hon har typ stans finaste etta! hade lätt bott i den om vi hade fått plats.

nu tänkte jag sova men väntar på att erik och hans grabbgäng drar sig utåt. imorgon så ska vi få massage, längtar typ ihjääääl mig. i 40 minuter, oj vad jag ska njuta. alla som är avundsjuka, upp med en hand!



dag 2 - min första kärlek

oj
kär har jag ju varit men kärlek, det är ju rätt stort.

okej men i så fall så är det jack! jag var typ 12 eller kanske 13. han var typ 4 år äldre vilket var sjukt coolt då. vi brukade kalla honom för "jack sex-pack" för att han alltid fick kirra ett pack folköl hit och dit. med honom så var det första gången jag blev full, vilket slutade i katastrof typ. hade gjort en häxblandning hemifrån, gick ut kl. 7, small av vid 8. kräktes som ett djur gjorde jag också. inte speciellt populärt hos föräldrarna.

jag och jack hängde väl ihop i lite mindre än ett år kanske? väldigt länge tyckte man då. det skojiga med den relationen var ju att vi både bodde hemma men han bodde typ ute i skogen så vi var alltid alltid hemma hos mig. tror att jag var hemma hos honom en enda gång under hela tiden. träffade nog aldrig hans föräldrar heller, haha. han träffade mina typ varje dag.

men vi hade väldigt kul!

nu är det erik som är min stora kärlek i livet, love him

dag 1 - om mig

jag heter kim lisa marie eriksson, ja! precis som elvis presley's dotter: "lisa-marie", fast jag är inte döpt efter henne. nej, jag är döpt efter min mamma "maria" och min mormor "maj-lis"! jag är född på hösten, oktober -90. har aldrig gillat det, förrän nu. ni vet, "sist med moped.. sist med körkort, osv.) nu för tiden så är hösten min favoritårstid. jag är nyss fyllda tjugo år om ni inte klurade ut det själva.

de första tre åren i livet så bodde jag i umeå, men efter att mina föräldrar separerat och mamma hittat en ny kärlek så flyttade vi till bjurholm, där jag bodde fram till 17 års ålder ungefär. efter det blev det umeå igen. trivs alldeles utmärkt här. bjurholm var kul det med, i alla fall när man är 15, hade moped och drack folköl på helgerna. jag tog körkort när jag var 18.

jag är extremt flygrädd! hatar att tappa kontrollen, det gäller även i vardagen. men trots det så har jag varit i frankrike, england och turkiet(2ggr)

jag är nog rätt glad och impulsiv. har svårt att tänka efter före, "just do it!". jag gillar hundar för dom tål jag, andra djur är jag allergisk mot. jag är en sällskapsmänniska och rätt stressad. jag hatar när saker tar tid. min favoritfärg är grönt men klär mig mest i svart. ja, svart ÄR en färg. jag gillar inte oordning. 

jag gillar att aktivera mig och göra nya saker. gräver sällan ner mig. gillar inte att bråka. jag älskar mina vänner. jag gillar erik, eller jag älskar honom. erik träffade jag för mer än två år sedan nu och det är underbart, han är underbar! tillsammans har vi fått den finaste gåvan: en fullkomligt perfekt son.

jag erkänner aldrig något, än fast jag vet att jag borde. jag borde bli försvarsadvokat! och det kan jag om jag vill, för jag läste naturvetenskap i tre år på gymnasiet och har behörighet till de flesta program på universitetet. men jag vill inte bli det. det räcker med att försvara sig själv.

jag tar ganska lätt på saker, är naiv och tror jämt bara att allt ska lösa sig, vilket det oftast gör också.

förut så gillade jag inte jul men nu gör jag det plötsligt igen. det beror på alexander. jag har varit beroende av coca-cola och snus men har slutat med båda delarna. jag gillar att bygga lego och att lägga pussel. förut så drack jag mest öl, nu är det vin. jag bakar när jag har tråkigt. jag skrattar ihjäl mig åt cp-listan och håkan hellström kommer alltid att vara min idol.

det finns en miljon saker att berätta om mig men det får räcka så här



kul grej

hittade denna lista på jessicas blogg! det väl en kul grej? då vet jag ju vad jag ska skriva om, bland annat.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

jävla tattare

sitter och retar upp mig på dumjävlarna i "arga snickaren"!!! vad fan gick snett alltså när man väljer ett par KRÄLDJUR framför familj? herregud! och han fattar det inte ens själv... det är skrämmande att sådana människor ens FÅR hjälp och GRATIS för den delen. SKÄMMES TAMMEFAN!

haha, såja nu har jag avreagerat mig

varit sjuk i två dagar nu så har haft upphåll med träningen men ikväll så blev det lite springning på bandet och sedan ett pass core. it was good to be back! gjorde lasagne till middag, uuuutsökt. lillkillen sussar och jag har typ fått svaga aningar om att det börjar irritera i tandköttet på honom, han visar som tecken på det. vi får se! det står att dom kan komma allt mellan 3-12 månader. han är inte ledsen eller grinig utan det verkar klia lite för honom?

nä, tillbaka till helvetesprogrammet


morgonmys



japp, nu är det morgonmys en stund. jag är så pigg idag! vår lilla kille klarade sig utan mat från kl 7 till kl 5 sedan från 5 till 9. sånt gillar vi! tänkte fara och träna ikväll än fast jag är lite sjuk. har inte kunnat träna på 3 dagar nu (om man inte räknar med kincet, haha) så det känns lite wierd. ska ta det lugnt dock, bara köra lite core.

kanske kommer sandra förbi idag också! har lovat att hjälpa henne att kirra en blogg. hoppas på det, i love besök!

16/11

min glada lillkille vaknade vid sju imorse och var pigg som en mört! vi klev upp och åt, surrade, sjöng och sedan somnade han om en stund. det gjorde jag med. det känns liksom i hela kroppen att man är sjuk, tröttare än vanligt. inte för att jag brukar vara speciellt trött annars, alexander äter bara en gång per natt nu. somnar vid 7, vaknar mellan 3-4, äter och sover sedan till 7-8.

det dröjer nog inte så länge till innan han sover hela natten
vår duktiga prins

idag så kom sandra och céline förbi. vi lirade kincet medan våra små sussade sött. fan vilken work-out man får av detta spel, hur kul som helst! efter deras besök så blev vi bjudna på smörgåstårtemiddag hos mamsen. träffade en annan flickbebis där som heter Hilda. mycket söt liten tös.

nästa lördag så är alexander 12 veckor
snart dags för 3-månaders-sprutan! visst vet ni alla med små bebisar att ni kan få ett vaccin mot hepatit också om ni vill i samma spruta? man betalar 450kr för det men då är dom befriade från att möjligtvis få hepatit senare i livet. det har ju kommit tillbaka till europa nu, tyvärr.




he he

igår så frågade jag erik om han hade ork att renovera hallen
han sa ja
idag så frågade jag hyresvärden om det var OK
hon sa ja

så nu har jag varit iväg på färg och tapet och hämtat hem tapetprover! vi ska även åka och kolla på ett nytt golv. ett simpelt klick-golv alltså. ingen big deal. funderar på en tapet i grönt för det skulle väl vara snyggt till ett golv i ek? eller kanske något i brunt eller grått?

jag får ångest
men det kommer att bli så sjukt jävla bra! i just know it. för inget kan bli värre än vad vi har nu. jag ska måla listerna vita också och likaså taket. ska ta före och efterbilder så att ni får se sedan.

alexander och erik sussar tillsammans på soffan. jag dricker kaffe! ville så gärna träna idag men slöt bort det eftersom att jag gått och blivit förkyld... bättre att vara hemma en dag från träningen istället för att tjura och fara och sedan behöva vara hemma en vecka!


10/11

typ first day ever som tiden faktiskt stått stilla sedan den 28/8! jag vet inte om någon typ har missat att det var snö-jävla-storm inatt och idag? trodde fan att jordens undergång var på G inatt runt 3 när jag gav prinsen mat.

hur som helst så kom erik hem vid lunch-tid, eftersom att han inte kunde jobba mer p.g.a vädret. (dom bygger utomhus) och då blev helt plötsligt rutinerna lite annars. är ju som van att börja laga middag där vid tre och så kommer erik hem, vi äter, myser, ser TV, jag åker kanske iväg och tränar, sedan säng, kollar serier. på ett ungefär!

nu blev det lunch tillsammans och sedan stod typ tiden stilla. fick lov att baka lite (mitt bästa tidsfördriv...) for sedan och körde kondition + core med madde på USM. köpte sushi till middag vilket var sjuuuukt gott. erik fick skrovmål från Mias. jag kunde ju liksom inte vara onyttig direkt efter träningen. det tappar ju som poängen då, eller?

det finns typ en miljon grejer som jag vill köpa till vår älskade lilla prins i julklapp men jag måste ju hejda mig. jag kan ju tillexempel inte börja köpa grejer som han inte kan använda förrän om typ 1 år. eller kan kan jag väl men känns lite onödigt. han har ju det mesta tack vare sin kära faster. han kan ju inte ens öppna en klapp än. oj oj, lillvännen. men om jag känner mig själv rätt så slutar det ändå med att han får ett BERG av klappar...

hur är det för er? brukar ni känna er nöjda med julklappsköpen eller är ni som jag som bara känner att ni vill ge mer och mer och mer?






9/11

vill börja med att säga grattis till min underbara matilda, hipp hipp hurra! (alexanders gudmor och "moster") som fyller år idag! förbaskat bara att hon sitter typ 70 mil away men snart så kommer hon upp. vi längtar efter dig!

har på något vänster börjat längta sjukt mycket till typ julpynt, julbak och pyssel. typ julklappshandling, osv. det är inte likt mig. jag brukar inte ens gilla jul! det beror nog på vår Alex. julen blir ju hundra gånger mysigare när det är barn med. vill ju att Alex ska få ha det så där mysigt och förväntansfullt som man själv hade när man var liten. han är lite liten än but later on...

idag så cyklade jag iväg till USM och körde spinning. cyklingen hem blev rätt tung efteråt! he he. annars så har jag gosat med Alex. gjorde wook till middag, eriks mamma käkade med oss. nu sussar lillgrabben och jag ska också vika in årorna. dör typ hunger-döden nu men det blir inget av denna tid.




8/11

dagarna rullar på som vanligt. tid är inget som fungerar för mig längre. det får andra syssla med! jag gillar att sitta hemma och aldrig passa tider. haha, skoja... jag gillar inte att sitta hemma men det blir lätt så när man tror att man har all tid i världen och så plötsligt är klockan kväll och så har man inte hunnit göra något.

men idag så for jag iväg och fixade till naglarna! fick ju presentkort av erik på nailzone men dom blev inte riktigt hållbara så fick lov att göra om. men nu ska dom väl sitta, hoppas vi. alexander fick hänga med mormor, det gillar han. han blir så bortskämd.

har även städat, surrat med linda och bakat! vi fick ju besök av eriks kusin m. familj. väldigt kul! hann även med ett pass step up på USM. imorgon på förmiddagen blir det spinning.


fredagsmyyys

YES!
dagen började med en väckning av alexander. han låg och jollrade högt och glatt i sängen där vid 9. himla sötgröt! åt lite frukost-lunch och sedan blev det ett pass step x-press istället för bodypump. vi skulle ut till obbola så fick ta ett tidigare pass.

i obbola fick vi go-middag :)
tusen tack!


nu är det ett glas vitt och soffan som gäller. kanske ska poppa lite pop-corn också! träningsvärk typ all over the place efter en veckas träning. vilodag imorgon och på söndag är det spinning. imorgon ska jag på barn-loppis på nolia. kanske hittar man något skoj.


killer

fan vad skönt det är när musklerna bränner! eller i alla fall efteråt. det ska ju kännas att man tränar! träna är inte lätt. träna ska vara pain in the ass, på ett bra sätt. samma tid, samma kanal nästa torsdag då madde? imorgon är det body pump som gäller och spinning på söndag.

idag så har jag städat. jag och alexander har sjungit! kanske inte allt för fint men skoj var det. badat har vi också gjort.

snart ska jag åka iväg och hämta mamma på flyget! hon har varit i turkiet en vecka. såg precis att planet anländer tidigare än beräknat så jag ska väl ta och röra på mig.

sex laxar i en lax-ask

haha, nu försökte säkert du säga: "sex laxar i en lax-ask" högt för dig själv, eller? sitter och kollar på unga mödrar och smälter maten. det blev lax med västerbottenost, potatis, grönsaker och sås till middag. hemmagjord sås för den delen:

1 burk lätt c-fraiche
1/2 röd lök
dill
typ en matsked chilisås
salt och peppar


hacka löken och blanda i resten, smaka av! gillar man dill så tar men mer av det osv. passar som handen i handsken till lax eller fisk överlag. superlätt och supergott.

klockan halv 8 så är det core på USM som gäller! men ska dit lite tidigar och köra kondition med madde. imorgonkväll är det aero-box. love it. man blir som en ny människa när man rör på fläsket!

tog en snabb sväng på stan med sandra idag och köpte dessa tre bodys till alexander


visst är dom underbara? perfekt till december månad! han har redan den med kanelbullar på



sucker

har varit addicted to sugar FÖR länge men det går fan bra att dra ner på det nu. är nästan nere på noll. träningen gör väl sitt med samvetet! jag menar, vad är det för vits att träna om man ska trycka i sig socker direkt efter? INGEN! nä, just det kim. gillar att vara nyttig och duktig, MÅ DETTA FORTSÄTTA NU: AMEN!

imorgonkväll så är det core och springning med madde på USM som gäller. kanske drar en veva på stan också och kollar läget. tycker att alexander ska få sig ett par nya bodys med lussebullar och pepparkakor på. han har redan en med kanelbullar (syftar på lindex nya kollektion)

funderar starkt på att skaffa julgardiner till köket i år. har ju som aldrig haft det tidigare men någon gång så ska man väl bli vuxen. eller? det är faktiskt sjukt vuxet att byta gardiner vid olika högtider och årstider!

världens sötaste alexander somnade som vanligt vid halv 8. erik sitter bänkad framför våra nya viasat-kanaler. LUCKY ME som har fått mer sport att zappa mellan. he he. pannkakan fick klart godkänt! har kollat på "i form med anna anka" är en riktig sucker för dessa program.




kyligt

jag och alex tog långpromenad med linda på förmiddagen och jag passade då på att vädra hemma medan vi var borta. det jag inte tog med i planen var ju att vi skulle vara borta en stund vilket resulterade i ett svingt kallt hem .. brr!

nu är det tjockpannkaka på G i ugnen. den verkar bara vilja stiga upp på kanterna än så länge? så vi får väl se hur den blir. första gången jag gör egen tjockpannkaka, är som ingen pannkaksfantast... men jag lever ju tsm med en så jag får offra mig ibland.

SKOJA BARA! nu stiger den i mitten också, haha. håller både mina och alex tummar och tår!

till min stora lycka så har marabou kommit med en NY VIT CHOKLAD! winter edition typ. fan vad nice, måste genast prova! linda såg den ju idag när vi var på ICA men sa inget förrän vi kom hem. SUCK!



baby-mobilen

så ser den ut :)




muskelbränna

kom hem från USM för ett tag sedan. step up var sjukt nice men fan vad musklerna fick jobba, wow! ska definitivt fortsätta med detta pass, abso-fucking-lutley! på onsdag blir det core igen, också nice. magmusklerna värker nu, BRA!

alexander har som vanligt varit mammas solsken idag. jag har städat och rensat ur köksskåpar och skafferi. organiserat och slängt lite. tar som ett rum i taget. först var det alexanders blivande rum (som vi använt som "extra förråd" tidigare) sedan toaletten och idag köket. imorgon ska jag nog ge mig på sovrummet och garderoben. älskar när det är ordning och reda.

annars så har jag vunnit en baby-mobil på tradera som man sätter ovanför spjälsängen. helt ny och oanvänd! nypris är 699:- och jag fick det för 275:-. det är en sådan där high-tech som spelar melodier och lyser i taket med en fjärrkontroll, t.o.m. hihi hoppas min lilla bebis gillar den.









bilder från förra helgen


step up

ja, kl 5 idag så provar jag ett "step up" pass på USM. köpt kort där så nu blir det åka av! älskar att köra pass, man blir sjukt mycket mer taggad än om man tränar själv plus att det är ju effektiv tid. kör man ett pass på 1 timma så tränar man ju en timma. tränar man själv på gym typ en timma så kanske man slappar lite emellanåt.

nu kom linda in genom dörren :)

helgslut!

WOW
även denna helg försvann utan att vi ens märkte det
inte ovanligt these days

alexander är mer än 9 veckor och jag har inte ens märkt det heller
TIDEN GÅR LITE FÖR SNABBT NU

alex update ...
längd: 61 cm
vikt: 5780 g

hur som haver, det är vinter och jag måste snart plocka fram julpynt och köpa klappar! förstod först inte vad affärerna höll på med när dom ba: "aa, nu tar vi fram julen" men sedan insåg jag att det november typ imorgon och då är det 4 veckor till första advent, typ. och ja, då ska det ju fram. fan vad creepy.

men i år är det faktiskt mysigt med jul eftersom att vi har en liten i hemmet!

igår så mös jag och erik framför en skräckis, delade på en flarra vitt och lite annat gott. ingen kom och knackade bus eller godis, STOR besvikelse. JAG HADE JU GODIS! idag så har jag varit på USM och kört core. imorgon är det måndag. söndag är alltid söndag.

PUSS!


RSS 2.0