sucker

har varit addicted to sugar FÖR länge men det går fan bra att dra ner på det nu. är nästan nere på noll. träningen gör väl sitt med samvetet! jag menar, vad är det för vits att träna om man ska trycka i sig socker direkt efter? INGEN! nä, just det kim. gillar att vara nyttig och duktig, MÅ DETTA FORTSÄTTA NU: AMEN!

imorgonkväll så är det core och springning med madde på USM som gäller. kanske drar en veva på stan också och kollar läget. tycker att alexander ska få sig ett par nya bodys med lussebullar och pepparkakor på. han har redan en med kanelbullar (syftar på lindex nya kollektion)

funderar starkt på att skaffa julgardiner till köket i år. har ju som aldrig haft det tidigare men någon gång så ska man väl bli vuxen. eller? det är faktiskt sjukt vuxet att byta gardiner vid olika högtider och årstider!

världens sötaste alexander somnade som vanligt vid halv 8. erik sitter bänkad framför våra nya viasat-kanaler. LUCKY ME som har fått mer sport att zappa mellan. he he. pannkakan fick klart godkänt! har kollat på "i form med anna anka" är en riktig sucker för dessa program.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0