uppdatering

nu har vi landat i vårt eget bo igen. efter besök på kina-restaurang så for vi (över)mätta hem till föräldrarna och bänkade oss i soffan. eller, alla utom jag. själv gick jag ner i garaget och storstädade bilen, vilket var VÄL behövligt. nu är den som ny igen, invändigt.

nu ska erik se på hockey och jag tänkte ta mig ett bad. just ja, OS tar slut nu! det betyder att jag och TV:n kan återuppta vår kontakt. andra avenyn kan tillexempel börja visas igen. HURRA HURRA HURRA! fast jag måste medge att jag också suttit bänkad och spänd ibland när våra svenska mästare gjort sina insatser.

28/2

sista februari idag! nu väntar bara den sista egentliga vinter-månaden och sedan är det VÅR. imorgon så ska jag till BM, tänkte höra om man kanske kunde få lyssna på hjärtljud. inte alls säkert att man kan höra det ännu men kanske.

om ungefär tio minuter så åker vi och äter kina-mat. JAG ÄR SÅ HUNGRIG! ska äta buffé så att jag spricker. har sparat mig hela dagen inför detta nu. åt endast två mackor till frukost och har fastat sedan dess så nu ska det frossas.


27/2

har bytt design nu, vet inte om den börjat synas än men jag tänkte i alla fall att det skulle bli lite trevligare. tyckte att den jag hade sist var så grå och dyster. ligger i alla fall i sängen nu och tänkte somna till en film. har varit hemma hos familjen wärme och gratulerat Klara på hennes 4-årsdag. hon är en underbart söt liten tös! hade köpt med mig en målarbok med prinsessor, samt en prinsess-tidning m. tillhörande "glitter-mobil". tycker att det var igår som hon var drygt ett år.

imorgon så ska jag sova ut och sedan tänkte jag städa lite. vi ska även bjuda mina föräldrar på kina-mat som tack för all hjälp med lägenheten. det har ju som tagit sin lilla tid för detta tack att komma, men bättre sent än aldrig va? och nu får ju även ja och erik NJUTA av tacket. good 4 us.

just nu så önskar jag att jag hade någon som kunde läsa en godnattsaga för mig. det hade varit så trevligt.

sport

ja, mycket förändrades när jag träffade erik. exempelvis min sport-kvot! aldrig i mitt liv har jag sett så mycket sport, under så kort tid, som under dessa OS-dagar. det är inte klokt. erik hade ställt väckarklockan på 6 imorse för att kunna se hockey. själv så vaknade jag kl 7 av att sängen var tom så jag hasade mig ut till TV-rummet och där satt han bänkad. jag kröp ner bredvid honom och somnade lugnt om. jag förstår inte riktigt, känns det bra att kliva upp kl 6 enbart för att se på hockey?

hur som haver, har precis duschat och kollar på hellboy II. ha de gott!

solo

sitter och kollar på en gammal beckfilm på TV4+, "enslingen". vet att jag sett den förut men kom inte ihåg så mycket. ser den väl i brist på annat, finns inte så mycket valmöjligheter ikväll tyvärr. erik lämnade hemmet vid 12 idag så sedan dess har jag varit solo. kan vara otroligt skönt att bara vara själv ibland, ha lite egentid. fast nu börjar jag faktiskt att sakna min kärlek. åt räk-sushi till middag idag! unnade mig själv det och OJ så gott det var. förstår inte hur något så "enkelt" kan vara så gott? 2 die 4, helt enkelt.

40-års-kalaset var riktigt trevligt. blev otroligt lyckat! och det var så kul att träffa alla. det är sällan man ser den delen av släkten nu när man inte bor i bjurholm längre. middagen var utsökt med fläskfilé, grönsaker, sås och potatisgratäng. borden var så fint dukade och stämningen var på TOPP. efter middag så bjöds det på utklädnad, live-musik, uppträdande av vår egna tina turner och madonna, det flög ballonger och alla fick sig en cool utstyrsel. allt var verkligen ordnat in i minsta detalj och tiden bara flög iväg. det känns lite som att vuxna i 40-års-åldern VET hur man festar. jag och erik dansade till och med styrdans. han är så duktig min kille och han var världens finaste igår. i love you.

åter till filmen!

inte min dag

trodde inte att det var sant när väckarklockan ringde imorse. har aldrig varit så trött i hela mitt liv. men det var bara att ta sig upp och motsträvigt dra sig till jobbet. väl där så blev jag satt på världens bajs-göra, vilket förstörde min dag ytterligare (...)

lite positivt var att när jag skulle handla på ICA efter promenaden hem så fick jag se att det var halva priset på köttfärs och kycklingfilé så jag slog till stort. nu är frysen proppfull igen. "kul att veta kim"

ska åka och hälsa på eriks kusin ikväll. har aldrig varit där så det blir kul! ska slänga mig i duschen nu så att jag blir redo någon gång. 40-års-kalas på fredag förresten, så då kommer jag förbi bjurholm en sväng.

alla hjärtans dag

vaknade tidigt imorse av att jag drömde om sushi (i alla dess former). har varit sugen på det så så länge nu. måste verkligen ta mig en sushi-dag. vaknade i liksom ren panik för att i drömmen så fanns det inte just den sorts sushi jag ville ha och jag blev som aldrig nöjd hur mycket jag än åt. hur som helst! när jag hade vaknat så klev jag upp och begav mig till ICA för att inhandla lite smått och gott. köpte nybakta ostfrallor, gott pålägg, ingredienser till tårta, chokladhjärtan, kex och ostar, vindruvor, och juice. gjorde sedan en alla-hjärtans-dag-tårta när jag kom hem samt överraskade min sovande älskling med frukost på säng. det blir hans uppgift att överraska med middag så jag får se vad det blir. vi har kollat på "sommaren med göran" i sängen och väntar nu på att mina föräldrar ska komma över på fika.

måste bara berätta hur underbart det var att kliva upp tidigt på en söndag och gå ut i solen. jag var helt ensam på vägen i princip och hade typ hela affärsparkeringen för mig själv. det var jag och tre andra tanter på ICA så jag fick strosa omkring i min egna takt, i lugn och ro. ingen kö till kassan. jag ska alltid handla på söndagsmornar.

önskar er alla en mycket fin dag! puss o kram

glamourama

det var visst premiär för "glamourama" ikväll. något värt att se kanske? eller, värt och värt. i-brist-på-annat-värt, kanske. tänkte kolla lite på tv3play fast det buffrar bara, måste vara fel på sidan for the moment. tror att det är en typisk tjej-serie som är lättsedd. bra måndagsunderhållning helt enkelt! måste erkänna att jag är lite svag för sådana serier. typ "du är vad du äter", "lyxfällan", "rent hus", osv.

jobbade förmiddag idag så jag slutade kl halv 1. gick hyffsat idag så jag knåpade nog ihop en bra peng. efter jobbet blev det en promenad hem. åt kyckling m. ris till lunch och gick sedan ut på promenad nr 2. riktigt skönt var det! städade och dolade på lite här hemma. gjorde hemmagjorda biffar till middag vilket uppskattades av erik. (bäst för han det).

har suttit hemma hos mamma i soffan ikväll och kollat lite på "familjen annorlunda". erik ockuperar ju TV:n här hemma nu för tiden med hockey och till min stora besvikelse så börjar ju OS snart. tror ni jag lär få se mycket TV då eller? NEJ, SKULLE INTE TRO DET. det är väl okej att kolla OS om det är någon bra sport och om sverige har några bra lag eller tävlande med som faktiskt har en guldchans. varför kolla annars? bäst är ju kanske om sverige spelar mot typ finland, då blir man ju lite patriotisk.

imorgon ska jag på vårdcentralen och ta lite prover. hoppas till gud att jag inte behöver tömma blod från mitt stackars armveck. då kommer jag att börja gråt-skratta. helt ärligt! och det kan ju bli lite pinsamt. att ta blod från armvecket kanske är det mest obehagliga man kan göra, i hela livet. fy vilken skräck!





javisst

i surivied!
nu har jag jobbat klart och det gick förvånansvärt bra. låg omkring 150kr/timmen vilket är helt OK för att jobba förmiddag i think. tog mig en promenad hem efteråt också så det var skönt. erik hade gjort middag så det var bara att sätta sig till bords.

insåg just för en stund sedan att jag börjat blöda näsblod. har ju varit förkyld så jag trodde att det var rinn-snuva som kom men när jag torkade bort det så insåg jag att så var inte fallet. sitter nu med en papperstuss i ena näsborren och ser fin ut.

helgen blir en bra helg! linda kommer på fredag så vi ska laga middag, se på film och bara ha det bra. så så så så kul att hon kommer.

heja!

sitter fullt påklädd och ska snart bege mig till jobbet. jobbar dubbla pass idag så slutar inte förrän kvart i 5. jag är inte alls speciellt jättemotiverad men det ska nog gå. money is money liksom. hejdå.

familjen annorlunda

kan ni tänka er att ha typ tio ungar? det blir ju som att jobba på dagis, fast man får aldrig gå hem. snacka om att ha bra tålamod då liksom. man kan ju inte bli irriterad för minsta lilla direkt. tänk allas viljor, allas behov, osv. och tänk bara en sådan sak som transport! att få med sig alla ungar. att få iväg alla ungar till skolan. att hålla koll på träningar, prov, vänner, måltider, vem är vart?, osv. det finns en miljon fördelar med att inte ha tio barn, helt enkelt.

nu släpper vi det innan jag blir upprörd på riktigt. missförstå mig inte, jag älskar barn! men tycker kanske att det räcker med tre, som mest.


det gick bra att jobba idag. maten var färdiglagad när jag kom hem så det var uppskattat! sedan blev det fika hos föräldrarna. mamma hade bakat och även det var uppskattat. har kollat på "halv åtta hos mig" och lärt mig hur ICA-banken fungerar. fick hem kortet idag så nu blir det att samla bonus så det bara smäller om det. haha, vuxenpoäng! :)



work it

så, då var första arbetet avklarat för idag. nu ska jag snart bege mig till nästa. fast nu ska jag bara jobba två timmar så det är väl OK. tur att det börjat bli lite ljusare på mornarna nu, hade nog aldrig tagit mig upp annars. sedan så tror jag att järntabletterna gjort susen. är inte lika trött längre (tack för det!).

igår så blev det en hemmadag/kväll. madde kom förbi och det var så kul att få ses. var ju faktiskt väldigt länge sedan nu så det uppskattades, mycket! erik bjöd på go-middag, fläskfilé m. pommes. vi såg tv och gjorde typ så lite som möjligt.

nä, vila lite innan avfärd! hané.

hoppas förresten på att linda kommer till mig i helgen *host host*

RSS 2.0