JOBB!

jobba bör man annars dör man, eller? sitter i alla fall och väntar på att kl. ska bli fyra så att man får göra bort det. jobbar kväll ikväll och dag imorgon sedan ledig hela helgen. inte så länge kvar till "semester" för mig heller, ska ju inte jobba något i augusti så jag jobbar max fyra veckor till. v.33 nu så det är 7 veckor kvar till bebis är beräknad att anlända till oss -senast om 9 veckor! men den skulle ju även kunna titta fram v.37, om 4 veckor alltså. då är ju bebis egentligen färdig, ska bara lägga på sig lite hull där inne.

jag tror att den kommer den 26:e augusti. vad tror ni? ska vi dra en liten "tävling"? GISSA DATUM! BF är den 23:e augusti.



nu ska jag gå över till mamma och dricka kaffe!

vardagslyx

hade inte alls tänkt shoppa idag men så blev det fint väder och jag tänkte "ja, men jag tar en promenad ner på stan bara och tittar lite..." och då ville mamma hänga på och så gick det som det gick. kom hem med fler än ett plagg plus en body till bebis och en ny mascara. köpte 5 par nya trosor också, hittade SÅ FINA!

har blivit helt frälst vid Barbapapa-märket! har två st bodys nu plus ett par brallor. skulle kunna köpa ALLT! dom är så färglada och fina.





har inget av dessa men visst är dom fina?


i wonder

undrar om linda hade tänkt sig in till stora staden idag? i så fall så kan hon ju vara så vänlig att höra av sig. kim vill leka! eller i alla fall strosa runt lite på affärer hon med.

idag så är jag ledig, imorgon och på torsdag så är det arbete. gick in i v.33 idag så nu är det förhoppningsvis bara 7 veckor kvar tills vårt lilla gryn väljer att titta fram. 55 dagar för att vara exakt! ibland tänker jag så här: "vad är 7 veckor egentligen när vi ändå väntat i 33 veckor?" men trots det så känns dessa 7 veckor som en EVIGHET!

erik har precis åkt på jobbet. nu är det bara tre dagar kvar tills han får semester! förhoppningsvis så rullar tiden på lite bättre när han är också är hemma på dagarna så att vi kan hitta på något. åka ut till stugan typ. åka på IKEA.

tips på serie för vampire lovers: THE GATES

nostalgi

pratade just med min kära mor som bokat en resa till alanya idag. hon och min moster åker på fredagkväll! kollade in hotellet dom ska bo på och kände en enorm saknad. JAG GILLAR JU TURKIET!

har varit hos familjen wärme hela dagen. suttit ute i solen och myst! beställde lite grejer från H&M HOME. beställde bland annat dessa vackra ting. kuddfodral, kökshandduk och ännu ett kuddfodral.


eriks syster m. familj kom på tacos-middag idag: mycket trevligt! nu kollar erik på fotboll (för ovanlighetens skull ...) och jag gör lite och ingenting.


svårt att sova

MHM! har börjat märka av detta nu fast endast på morgonkvisten. resten av natten sover jag som en stock och har oftast inga problem med att somna heller. men så fort eriks väckarklocka ringer så börjar jag vrida och vända på mig. ligger oskönt. måste upp och pinka. blir hungrig. kan inte somna om. nu har erik åkt på jobbet och jag sitter här, kl sju på morgonen, helt solo.

the sleeping prince!

midsommar

dagen/kvällen var trevlig och bestod mest av utehäng. vi satt i gräset och solade, spelade kubb. killarna sparkade på en boll. vi grillade, åt och drack. jag drack cocacola. vi drog på fest, sa hej, drog vidare och sedan vidare igen till foppas pappa där vissa fick för sig att bada näck i älven. det gör ONT i mig när jag tänker på det: VATTNET ÄR KALLT! men det gick bra. bubblade bubbelpool och sedan åt myggen upp mig så jag for hem och sussade.

erik badade sin telefon i bubbelpoolen så nu har har man min gamla rosa telefon. rätt så sött! idag har varit den mest tråkiga dagen i livet. det visas fotboll på TV och jag har inte gjort ett endaste dugg. och jag som blir så rastlös så lätt...

kliver upp kl sju imorgon och jobbar, jippi. försöker hysteriskt att få tag i julia wärme. ser någon henne: tell her!




nu börjar det komma jordgubbar på min balkong! :) :) :)


BM

barnmorskebesöket gick lika galant idag som alla de gånger förut. hade ett blodtryck på 125/60 och bebis hjärtljud låg på mellan 145 och 155. livmodern har vuxit sig 30 cm nu och tar typ upp hela magen, vilket faktiskt märks. tillexempel så skulle jag pröva skor igår på Din Sko. det gick si så där att böja sig ner, var HELT JÄVLA SLUT efter att ha provat typ tre par skor. och då slog det mig: den ska växa i 8 veckor till

det är verkligen som alla säger, man tycker att man är stor NU men det är ingenting mot för hur stor man kommer att BLI. lill*n ska lägga på sig typ 2kg till, dvs. två mjölkpaket. och två mjölkpaket, det är ju rätt så mycket? längtar verkligen otroligt mycket efter vår bebis.

om en vecka så får erik semester och jag börjar väl jobba lite mindre jag med. jobbar som mest i 4 veckor till och sedan är det slut (hade jag tänkt).

idag så har jag jobbat ett tag. cyklade fram och tillbaka från jobbet, inte illa. det var faktiskt riktigt skönt! efter middag så kom eriks två polare förbi och vi drog ner på stan och satte oss i en park och chillaxade. verkligen sommarkänsla! imorgon är det midsommar och vi hoppas på samma väder som idag. kanske till och med lite bättre! vi grillar hemma hos oss och sedan ser vi vart kosan drar.




mm, smoothie!

å, sitter bara och längtar efter min kvälls-smoothie. har som blivit alldeles beroende av mina jordgubbar och lätt vaniljyoghurt. det är alldeles underbart. erik har gjort sin specialare också, den står i en kanna i kylen. (han gör typ 1 L åt gången...)



idag så kom en tjej och tittade på bilen. hon valde att köpa den så papper ska skrivas imorgon då vi inte hade vinterdäcken på plats idag. känns bra att få bort den men samtidigt lite vemodigt då den varit oss trogen i två år nu. aldrig gjort oss besvikna eller arga -en riktig family-member! haha, nej men bra har den gått. är sjukt nöjd med vår nya också. kanske har glömt att skriva det, vi har ju köpt en SAAB kombi.



gjorde lasagne till middag idag och OJ så god den blev! har varit sugen nu i flera dagar så äntligen blev det av. efter maten blev det en trip till vännäs för att hämta vinterdäck och sedan upp på aktuen för att göra sandra och céline sällskap i väntan på barndoktor. céline har haft lite problem med magen men det visade sig att det inte var någon fara.

haha, det sjuktaste var att vi fick höra denna brud IN ACTION: http://vk.se/Article.jsp?article=359179 hon har mer än "bråkig" vill jag lova. skrek och rev ner inredningen och slog sin kille och var heeeeeelt crazy...







ledig dag!

ja, äntligen fick jag sova ut lite. sov som en STOCK inatt, oj så skönt det var. for till sandra vid 12 och surrade på. vi fotade lilla céline med nya kamran, blev så fina kort. sedan åkte vi på babyproffsen och barnens hus en sväng och kollade läget. fick endast med mig ett myggnät till vagnen hem. får bli mer skoj senare :)

nu ska jag handla bananer så att älskling kan göra sin milkshake ikväll. vi gör olika han och jag. min är bara lätt vaniljyoghurt och frysta jordgubbar. hans innehåller mjölk, glass, banan, oboy och hallonsylt.

kolla vilken söt tjej!

LÅNGRANDIGT!

dagens timmar har verkligen inte flytit på... klev upp vid 11, åkte och kollade efter en kamera. hittade en canon EOS 1000D som fick hänga med hem. fick ett bra paketpris på expert med väska, minneskort, UV-filter och hela köret. fick även med en bok som ska guida oss till "bättre bilder", kan ju vara bra när man är ny i system-svängarna. nä, men den känns sjukt bra faktiskt! man vill ju ha lite finare bilder nu när det är bebis på G.

med andra ord så tänkte jag bli lite bättre på att uppdatera med bilder på bloggen. har ju inget att skylla på längre nu när vi väl skaffat oss en kamera. he he.

efter kamera-köp så drog vi ut till obbola en sväng. fick smaka på en sjukt god pannacotta som eriks syster gjort. hämtade med oss eriks bror på hemvägen och sedan blev det bråttom till jobbet. varit där sedan kl 3 idag och timmarna har verkligen STÅTT STILLA! har fått höra FLER än en kommentar angående bröllopet. NÅGON SOM RÅKAT MISSA DET? nä, trodde väl det...

nu ska jag sussa, öppnar butiken kl 8 imorgonbitti. hurra hurra. men efter imorgon så är jag ledig tre dagar och det är ju inte fy skam. sov så sött!

myggbettsh-vete

jag vet inte exakt hur det riktigt gått till men jag har myggbett fulla j-vla benen. dom kliar som s-tan and i'm going crazy... man ser dom ju liksom inte men vips så har dom sugit sig mätta ändå? jag glömmer alltid bort hur hemskt det faktiskt är med mygg på somrarna, får alltid bli påminnd the hard way!

sitter och smuttar på en smoothie, börjar jobba kl 12. efter jobbet blir det en sväng på expert och spana in en kamera, sedan middag och sedan kanske en trip ut till obbola. erik skulle kolla fotboll i think. har jag förresten GLÖMT att nämna att det är FOTBOLLS-VM nu?! både TV och karl är som bortblåsta... erik är helt hysterisk och jag hör sportkommentatorer på både radio och TV och dator och ja, fan i mig överallt. jag kommer nog aldrig att kunna förstå tjusningen. OBS: det varar i EN MÅNAD!!!

nä, kanske skulle styla sig lite.

WORK!

jobbade kväll ikväll och imorgon är det förmiddag som gäller. på lördag är det kväll igen och på söndag morgon/förmiddag. känns lite vemodigt nu innan faktiskt men det ska nog gå bra. tänkte nog försöka jobba juli månad ut och sedan vara ledig tills bebis väljer att anlända. börjar känna mig lite klumpig redan nu faktiskt, helst när man är van att kunna springa runt och lyfta och sjåa -det tar liksom emot lite.

sitter och äter lite hårdmackor nu och inväntar erik. tänkte kolla lite på filmen "precious", tror att den är råbra. om inte trailern ljuger, dvs. men egentligen så hatar jag sådana här filmer. gillar inte när folk blir illa behandlade, mår SÅ dåligt.

bilder!

så, nu kommer lite bilder på den växande magen

v.25


v.28




v.29


v.30




v.31



nu börjar magen stå ut en aning :)


"tvätta-bebiskläder-dagen"

ja, jag har bokat tvättid endast för att tvätta upp alla bebiskläder så att de ska vara ready to use. allt är så gulligt och det ryms så många små klädesplagg i en maskin. for och köpte parfymfritt tvättmedel och sköljmedel -här ska det inte bli några allergiproblem! :)

annars så har benny och liza varit förbi och fikat. har varit ute och gått på morgonen, vilat en stund. åt lunch alldeles nyss och rensade kyl och frys. nu kanske man SER vad som finns där inne.

ska byta tvätt nu och sedan förbereda köttfärspajen!


v.31

nu börjar v.30 lida mot sitt slut, tomorrow it's v.31! bebis sparkar och rör sig som aldrig förr, gör sig påminnd varje dag! tror att det är en liten tjurunge som vi har där inne. det är otroligt mysigt! vill att den ska komma ut nu, genast. hälsade på sandra och hennes lilla céline idag. oj så stor och duktig hon blivit på så kort tid. detta gjorde du att jag ville ha ut vår bebis ännu mer :)

har precis varit ute och gått promenad. äter jordgubbar och ska snart baka rabarberpaj och kanske även koka rabarberkräm. måste använda rabarberna som jag fick av eriks syster. frös in dom innan vi for till sthlm. blev lite osäker på om man kan frysa rabarber eller inte? men jag gjorde det ändå, får bli som det blir. bättre det än att jag skulle kasta bort dom.


en helg i sthlm

nu är vi hemkomna efter en weekend i sthlm. det har varit otroligt mysigt att få umgås med bästa matilda! längtar faktiskt tillbaka. kunde nog ha stannat ett par dagar till bara för att :) har blivit så bortskämd och haft det SÅ bra. vi får åka ner en sväng till hösten då lill*n har kommit. tror även att erik haft en bra helg med sina vänner; gick på kiss, drack öl... åt mat, gick ut på krogen... ja, typ det som killar gör bäst!

vi däremot irrade runt i affärer och jag fick med mig ett och annat fint hem. blev ett par klädesplagg rikare! men jag var snäll för både erik och bebis fick en ny outfit! annars så åt vid god mat, gick på kvarterskrog, spelade spel, åt ben 'n jerrys glass från glasstånd (skulle typ kunna flytta till sthlm för att det finns...) och hade det supermysigt.

nu så ligger jag i sängen och "ojar" mig. är trött och mätt efter en lite för-frukost. tänkte sova en stund till och sedan kliva upp och gå promenad till sandra kanske som behövde lite assistans idag. tycker synd om erik som inte alls har sovit en blund inatt och for på jobbet nyss. vet inte alls varför han inte kunde somna. övertrött kanske?


off we go!

i eftermiddag så lyfter planet mot sthlm. ska bli SÅ kul att äntligen få träffa min smultronpaj! hon hade planer på grönalund ikväll och båtfärd imorgon? om vädret tillåter. blir toppen! sedan på söndag så ska vi göra big city. erik säger jag hejdå till på centralen och så ses vi inte igen förrän på söndag. i will miss men han ska på kizz-konsert och rocka med sina vänner och det är bra att få sakna lite. :)

nä, ska ta och packa lite tror jag och kanske äta lite frukost. erik sussar fortfarande och det kan han ju få göra ett tag till. pojkar brukar ju varken behöva packa eller göra sig i ordning speciellt mkt.

JUST JA! igår så var vi ju på förlossningen och tittade med föräldragruppen. fick pröva lustgas, osv. men då precis när vi skulle gå ut därifrån så hörde vi en bebis som började skrika. DET FÖDDES ALLTSÅ EN LITEN BEBIS NÄR VI VAR DÄR! hihihihi.

och grattis som f-n till julia som tog studenten igår! stora duktiga tjej.

hemkommen!

ja, äntligen så ligger jag i sängen och myser. känner mig sjuk och hängig! allt gick bra hos BM idag. hjärtslagen låg denna gång på cirka 140 slag/minut och alla värden/tryck var bra, även "mag-måttet" var som det skulle! kändes utmärkt betryggande med de resultaten. måste dock komma ihåg mina järntabletter lite bättre nu eftersom att blodvärdet sjunkit lite lite sedan sist. har för mig att man lätt får brist på järn runt månad 7?

har fått lappa ihop dom kommande dagarna då det händer mer än vanligt. på onsdag så ska jag först på utbildning med jobbet och sedan fyller eriks mamma år så vi ska ut dit och fira lite. på torsdag så ska vi på föräldraträff sedan så tar jw studenten, jag ska jobba en stund och vi ska upp på förlossningen och titta runt lite på kvällen. det är utbildningen som ställer till det lite med tider, osv. men det ordnar sig nog. önskar ibland att man kunde vara på flera ställen samtidigt.

imorgon så är jag ledig så jag tänkte mig ner på stan en sväng. sedan så ska jag kanske försöka hinna med en tvätt och efter det BARA kurera mig. VILL INTE VARA SJUK!

händelserik helg!

ja, jag har har hunnit med allt från att vara chaufför till jobba till filmkväll till bröllop, 4-års-kalas och middag ute i obbola. m.m. inte nog med det så är jag väldigt förkyld.

bröllopet var iaf otroligt fint och det var en fin plats dom hade valt vid vattnet. vädret stod på deras sida så allt blev som bra.

sitter och äter laxfilé m. grönsaker och ska snart till BM för att lyssna på lilla hjärtat där inne. kollar även igenom alla fina babykläder som vi fått låna av eriks syster. allt är pyttelitet och sött. det börjar närma sig nu and it feels so good!

jobbar hela kvällen förresten ...

bröllop!

ja, idag är ju den stora dagen. i alla fall för paret som ska vigas :) ska bli kul faktiskt att gå på bröllop, trots att jag inte känner paret så väl (eriks vän som ska gifta sig). allt är ju liksom så fint och alla är så glada. ser även fram emot middagen och bröllopstårtan. haha, fast det kanske beror på att jag är så hungrig just nu, måste göra lite frukost.

sitter och smaskar på lite färska jordgubbar för tillfället och OJ OJ OJ så gott det är. hade nästan glömt bort hur jordgubbar egentligen smakar efter att ha sugit på frysta hela vintern. it's amazing! guds bästa skapelse, helt klart.



nä, nu ska jag slänga mig i duschen och förbereda lite. väcker väl erik kring 10 för då ska vi iväg och hämta marcus och sara, åka på affär och kirra en skjorta och sedan hemåt igen för att get dressed!

friday i'm in love

ska snart iväg och jobba ett par timmar men det gör som ingenting för jag vet ju att det är helg sedan och imorgon så ska vi på bröllop. har aldrig varit på bröllop (förutom då jag serverat) så det ska bli kul. hoppas att det blir så där fint som det ska vara och att ingen av dom som ska gifta sig gets cold feet.

sitter och äter hårdmacka i brist på fantasi. tänkte göra något mer ordentligt typ frukostlunch men det tog som stopp. mår lite illa känner jag också.

jag skrev ju förut att jag skulle koka rabarberpaj and so i did. HIMMEL SÅ GOD DEN BLEV! och nu har jag cravings efter mer. finns det någon själ som vill dela med sig av sina rabarber så säg till. jag hämtar gärna.

RSS 2.0