LÅNGRANDIGT!

dagens timmar har verkligen inte flytit på... klev upp vid 11, åkte och kollade efter en kamera. hittade en canon EOS 1000D som fick hänga med hem. fick ett bra paketpris på expert med väska, minneskort, UV-filter och hela köret. fick även med en bok som ska guida oss till "bättre bilder", kan ju vara bra när man är ny i system-svängarna. nä, men den känns sjukt bra faktiskt! man vill ju ha lite finare bilder nu när det är bebis på G.

med andra ord så tänkte jag bli lite bättre på att uppdatera med bilder på bloggen. har ju inget att skylla på längre nu när vi väl skaffat oss en kamera. he he.

efter kamera-köp så drog vi ut till obbola en sväng. fick smaka på en sjukt god pannacotta som eriks syster gjort. hämtade med oss eriks bror på hemvägen och sedan blev det bråttom till jobbet. varit där sedan kl 3 idag och timmarna har verkligen STÅTT STILLA! har fått höra FLER än en kommentar angående bröllopet. NÅGON SOM RÅKAT MISSA DET? nä, trodde väl det...

nu ska jag sussa, öppnar butiken kl 8 imorgonbitti. hurra hurra. men efter imorgon så är jag ledig tre dagar och det är ju inte fy skam. sov så sött!

Kommentarer
Postat av: Julia

vi gjorde också pannacotta! sjukt :) OCH SUPERNICE med bilder på bloggis. Norska kramar! Och puss

2010-06-21 @ 13:04:40
URL: http://ssuit.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0