snart min månad

sista september idag, jisses vad tiden går! tyckte att det var typ 3-4 dagar sedan alexander kom till världen. snart är han 5 veckor. nu tycker jag att vi saktar ner lite.

han är inte dum min lilla grabb! när erik far på jobbet så brukar alexander få komma till dubbelsängen och mysa. han har legat och bökat och låtit som att det var hungersnöd så när jag då väl kliver upp i kylan och gör i ordning mat så SOVER han när jag kommer tillbaka till sängen. snacka om att vilja ha hela dubbelsängen för sig själv, haha! han är världens mysigaste :)

idag ska vi ner på stan igen och kolla efter ett tyg att göra gardin av i alexanders blivande rum. måste även kolla efter lite annat. det verkar tillexempel vara omöjligt att få sig en enkel svart långkofta utan fickor på sidan.

promenera mera

alexander ligger och tjatar om en promenad nu! han nästan skäller på mig. ska bara dricka upp kaffet och sedan ska vi ut i friska luften. får nog ta en springtur ikväll också, det var ju typ tre dagar sedan sist nu. har dock blivit snuvig igen. förstår inte hur? jag var ju nyss sjuk! orättvist. även alexander snorar.

ringt och tjatat lite på försäkringskassan. alltid lika skoj. fått papper från skatteverket också så nu heter vår son: Gustav Erik Alexander Viklund. det stod även att erik nu officiellt är pappa, kanon!


jacuzzi

ja, ikväll så passade vi på att bada jacuzzi hemma hos eriks föräldrar medan som är utomlands! underbart skönt var det och även alexander fick sig ett litet dopp. han tyckte att det var hur coolt som helst. han gillar verkligen att bada och det är bra -för det gör jag med.

vid ett-tiden så drog jag, mamma och alex ner på stan. gick in på telia och kollade telefoner, beställde en iphone 4! JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD! har velat ha en iphone typ hela mitt liv. nä, men så länge de funnits. har jag tur så får jag den redan nästa vecka. fan att man måste vänta så länge.

råkade även köpa lite kläder med mig hem


då kör vi

det finns ju några som verkar vilja läsa så då fortsätter vi helt enkelt, va kul! fick lite ny energi nu faktiskt. är egentligen hur trött som helst just nu, fast ska snart ut och gå. man brukar ju som piggna till efter en promenad!

har städat och röjt undan här hemma men det spelar fan ingen roll hur mycket jag städar för det finns så sjukt mycket grejer ÖVERALLT! vart kommer allt ifrån? vi måste ha större lägenhet! en 3,5:a med två förråd räcker snart inte, haha.

tagit kort idag också så snart kanske vår lilla familj också får vara med i VK. för allra första gången! säger till när det blir av så att ni kan ta er en titt. hihi. alexander sussar sött här bredvid och erik spelar spel på sin dator.


nu är det upp till er!

ska jag fortsätta blogga här eller inte? och vad tycker ni att jag ska skriva om i så fall? känner mig lite "fantasilös"! men om ni är ett par stycken som fortfarande vill läsa så ska jag do my best.


duktig kille!

alexander sover alltid i sin egen säng på nätterna. dels för att jag är orolig för att göra illa honom om han sover i vår säng, men även för att han ska lära sig att vara trygg i sin egen säng och kunna somna själv. barn blir ju inte mindre och mindre krävande ju mer tiden går så lika bra att börja vänja i tid. på mornarna däremot så får han mer än gärna komma till vår säng. det är ju så underbart mysigt att ha honom där! han är så duktig vår lille kille. han protesterar aldrig utan somnar lugnt för sig själv. tänk att vi fick en så snäll liten gosse :)

ikväll så har vi varit och hälsat på nyman och evve! kollat på deras nya tillskott i familjen. otroligt söt liten tjej blev det! på dagen drog vi en tur på stan. hittade lite kläder och erik kirrade en ny mobil.



run bitch, run!

först en timmas promenad på förmiddagen och sedan en springtur på kvällskvisten! känns riktigt bra att vara igång igen. rätt fränt att jag väger 4 kg mindre nu än innan jag blev gravid! gick upp 6 kg och har gått ner 10 kg nu sedan alexander kom ut. känns bra att inte behöva ha massa gravid-kilon kvar och det är ju bara 3,5 vecka sedan förlossningen. kanske hinner man bli FIT innan beach 2011.

nog om work-out!

surströmmingen smakade utsökt som alltid! nu lär det väl gå ett år innan man får äta nästa gång. man får inte föräta sig! var även och lämnade alla papper till chefen.

imorgon ska jag fylla i MER papper och skicka iväg med posten... sedan kl 2 så ska vi väga och mäta lillprinsen på BVC och förhoppningsvis så tjockar han på sig som han ska :) blir nog en promenad också och kaaaanske en sväng ner på stan, får se hur mycket vi orkar med.


jag hinner fan inte

jag har totalt tappat fattningen nu när alexander kräver min uppmärksamhet 24/7! glömmer kylskåpet öppet flera gånger per dag. glömmer bort att äta. glömmer att gå på toa, viktiga grejer, att ringa upp folk som ringt, osv. jag har blivit senil och jag skojar inte! det är nästan på gränsen till skrämmande, haha! tur nog så har jag FULL koll på alexander, vad han gör.. är.. behöver.. vill..



det tar nog ett tag att få in rutinerna, fast jag tycker att det går rätt bra ändå, bortsett från min glömska. han är så snäll och lättsam. älskar min lilla prins obeskrivligt mycket och njuter av varje liten stund i hans sällskap! han har förresten börjat le åt oss nu. inte fullt ut men han lär sig! :) det är underbart varje gång han försöker.



idag så gick vi en timmas promenad i solen sedan hemåt och då kom det besök! vikt in tvätt, bakat brownies, städat undan lite. skött och gosat med min lilla kille. snart ska vi iväg på surströmmingsmiddag och efter det så måste jag lämna lite försäkringskasse-papper till arbetsgivaren. är sjukt jävla less på försäkringskassan för övrigt. ligger typ högst upp på min hata-lista.




första springturen!

yes, igår blev det premiär för första springturen på mycket länge och det gick så sjukt bra! över förväntningarna faktiskt. sprang i ungefär 30 minuter! köpte ju som sagt nya löparskor och ett vindställ igår, himla bra blev det. fast fick lite skavsår av skorna idag när jag och alexander gick promenad. får tejpa lite ikväll om ska ut å kut :)

snart kommer det lite släkt på middag! det har varit mycket nu senaste dagarna med folk och saker som måste göras. förhoppningsvis så lägger det sig snart. men missuppfatta inte, jag gillar besök! men det är som så mycket som snurrar i skallen plus att jag är förkyld.

alexander är som vanligt det finaste på denna jord! varje sekund så gör han oss lyckliga och stolta. han är så lugn och snäll. på torsdag så ska vi väga honom igen. sist så vägde han 3770g!

mår som en prins

dagarna bara rinner iväg! innan lillhjärtat kom så stod tiden stilla, nu går det alldeles fööööör fort! redan 16 dagar, hur gick det till? han mår i alla fall som en prins! äter, sover, äter.. och när han väl har sina vakna stunder så ligger han och tittar och tittar med sina vackra ögon. JAG ÄR SÅ KÄR! tänk att han blev så perfekt, vackra vackra barn.

det går inte med ord att beskriva kärleken



idag så har vi varit på intersport och handlat löparskor till mig samt ett vindställ! erik tyckte att jag behövde lite snyggare outfit när jag är ute och spatserar. mina gråa mjukisbyxor dög inte riktigt, haha can't see why? efteråt blev det en snabbis ner på stan och handa M.I.G 4 så nu ska vi snart över till mamma och spela en omgång och äta middag.




det var inte igår

nä, verkligen inte! och det har ju sin lilla orsak. har gått och blivit mamma till världens finaste och underbaraste son. tiden spenderas därför med honom istället för datorn. tiden bara rusar iväg! förstår inte alls att Alexander redan är 12 dagar? han föddes ju alldeles nyss! vill inte alls att det ska gå SÅHÄR snabbt. mammas lilla bebis :)

förlossningen gick toppen! 8 timmar och sedan var han ute. det gjorde ont men det var absolut värt det. ska absolut föda fler barn i framtiden. vilken gåva! 3610g och 51cm var måttet på vårt lilla underverk.

han är det vackraste vi någonsin skådat och vi är SÅ stolta över vår älskade son







det finns massor som jag skulle kunna berätta och det händer nya saker hela tiden! men samtidigt så känner jag att mycket är privat och vill man veta så kan man fråga personligen. vi är så otroligt lyckliga och han är så snäll :)

RSS 2.0