i'm in love!

imorgon åker vi och hämtar svärföräldrarna på flygplatsen. det tär på mig att veta hur gyllenbruna de kommer att vara och jag, jag är blek. blek som den vitaste snö. det kommer att bli en ohygglig kontrast.

jw kom förbi idag vilket var mer än bra. jättebäst! "vi kollade på drag me to hell", en film att rekommendera för de som gillar skräck. horror/fantasy och jag kan lova att man satt på nålar hela hela tiden. jw tyckte nog inte lika mycket om den. kanske i smyg! fast jag tror inte det. hon var rätt missnöjd. missnöjd, illamående och rädd. hon tog förresten med sig dröm-rulltårta som var otroligt god. det uppskattas! sedan lagade vi tsm köttfärssås m. pasta. också uppskattat! dock var det jw's disk-dag men på något vis smet hon ifrån. jag tycker att det är fair enough att hon skulle diska idag. hon har ju diskat minst gånger av mig, erik och hon i detta hushåll.

jag och jw åkte ner på stan för att hon skulle vara en bra flickvän och stå med sportdryck och choklad till sin pojke efter hans träning. det slutade med att vi satt på en trapp ute i kylan i 20 minuter och fick flashbacks från förr. fan vad man frös när man var mindre! det var liksom inte tal om inne-fest utan man fick stå ute och huttra i sig den lilla alkohol man fått tag i. man frös så att det sved i fötterna flera timmar efter att man gått i säng. man åkte moped utan vettiga kläder (det var ju o-coolt att klä sig varmt). fan va dumt! vi tänkte även tillbaka på allt annat man gjort och det visade sig att fastän vi vuxit upp på olika ort så var sysselsättning och beteende detsamma. man var typ 13 år och trodde att man var mogen för allt. man trodde man kunde allt och man trodde man var odödlig. allt detta när man egentligen inte ens visste vem man själv var. shit vilken kämpig tid i livet! det kallas ju inte tonårskris för inget liksom. tur att man hade den finaste mamman, pappan och de finaste vännerna. hur fan hade man annars gjort?

idag är man glad att man står där man står! det finns många gånger då allt känts hopplöst och man trott att livet varit över men somehow så har allt löst sig. fan va kul! jag blir varm i hela kroppen av att tänka på det. fan vad misstag man gjort men samtidigt så har man lärt sig.

ett fint minne: hade precis flyttat hemifrån (15 år) och vi var på fest. det var en jobbig tid i livet (av flera anledningar) och jag var väl rätt vilsen. skulle vilja påstå att det var den värsta tiden i livet kanske. i alla fall så va jag rätt så onykter och jag började tänka på allt som kändes fel. ni vet hur sentimental man kan bli? jag tappade ner min telefon i golvet så att den gick i flera delar, sim-kortet försvann iväg och det var liksom droppen. jag var o-kontaktbar och allt blev fel. jag sprang ut, ringde taxi och åkte storgråtandes hemåt till min lilla etta. tur nog hade jag hemtelefon då eftersom att det ingick i mitt bredband så jag ringde föräldrarna mitt i natten och bara grät. förklarade hur miserabelt allt var och att jag haft sönder min mobiltelefon samt tappat simkortet. (det var nog det som jag grät mest över när jag satt i mitt onytkra tillstånd och förstod egentligen inte att det var andra känslor som tryckte på). mamma försökte trösta mig på alla sätt och självklart kändes det lite bättre. jag somnade/deckade och vaknade sedana av att pappa ringde på dörren kl 3 samma natt. han hade alltså kört 6 mil mitt i natten för att dom var oroliga över mig. han gav mig 500:- så att jag kunde fylla på sim-kortet. (han lämnade han ett gammalt sim-kort, en gammal telefon och papper så att jag kunde beställa ett nytt till mitt eget nummer). sedan åkte han hem igen efter några fina ord.

är inte detta att älska någon så säg? jag är lyckligt lottad som har en så fin familj. tack för det! och idag har jag den finaste killen man kan önska. trodde aldrig att jag skulle hitta någon som dig erik.

höstrusk!

har varit på minerva idag och räknat matte med Kjell. (min gamla gymnasiemattelärare) han gav mig lite mer livsglädje då han förklarade allt jag inte förstod. det finaste var att man helt plötsligt börjar skratta och säger "inte konstigt att du inte förstår kim, det är ju tryckfel!" dom hade alltså bytt ut typ en 3:a mot en 6:a. och här har jag suttit som en frågetecken och inte förstått hur dom tänkt. tack och lov att Kjell finns.

fick ett sött videoklipp idag av ulrika. emil har lärt sig att skratta! alltså, på riktigt. hittills har han ju bara lett men nu skrattar han verkligen med ljud och allt. blev så glad av att se honom ligga där och garva. :)


gratis!





http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=206649

klicka och gå med! det är bra, jag lovar :)

transformers

kollat på transformers, en helt OK film om man gillar robotar som springer runt och krigar, samt förvandlar sig själv. vilket jag gör så i liked it. imorgon så ska jag på mitt, förhoppningsvis, nya jobb. ska få en utbildning, osv. sedan ska jag räkna matte med Kjell, min trogne gamla mattelärare! helt otroligt att han fortfarande ställer upp på mig.

igår var jag hos johan och ulrika. eller, först så var jag och erik på stan och kollade. dock var det tragiskt mycket folk (lönehelg!) så det var inte ens kul. jag, ulrika, emil och elias tog en tur till ica innan middag och inhandlade lördagsgodis. sedan såg vi på Johan Falk - GSI. väldigt bra! när vi kom hem så såg jag och erik 2:an, Vapenbröder. också bra!

vi får massa meddelanden från eriks föräldrar som befinner sig i turkiet. det verkar vara fint väder! är totally avundsjuk. dom ligger på stranden och glassar, har gjort turkiskt bad (som för övrigt är det bästa som finns). jag vill också! hämtade deras bil idag som varit på service. det kändes riktigt vrickat att köra en så pass ny bil. fick flashbacks från när jag började övningsköra. ungefär så kändes det! allt var nytt, osäkert, ja ni vet. men efter en stund så lade sig nervositeten och det gick som smort.

visst är han söt min erik?

avundsjuka

nu sitter svärföräldrarna på ett plan mot turkiet. låter väl inte speciellt dumt alls om jag får säga det själv. det enda jag inte är avundsjuk på är flygresan. den avstår jag gärna, fast lite svårt att ta sig dit utan. tyvärr. på tal om flyg! ni som känner mig vet hur flygrädd jag är. tror alltid att jag ska dö. och för ett tag sedan gjorde erik ett test på facebook där man får veta din dödsorsak samt dagen man ska dö på. erik skulle typ köra av vägen och dö för att sedan bli hittat 30 år senare. JAG DÄREMOT, JAG SKA DÖ I EN FLYGCRASH! när jag är 59 år. det stod "don't forget to change your seat" DET ÄR FAN ÖDET. JAG VISSTE DET. ska aldrig mer flyga när jag passerat 50.

på fredag så åker jag på studiebesök till ö-vik med klassen. vi ska på domsjö fabrik. kolla runt lite vad kemisterna där sysslar med. kan ju bli kul. kommer dock att lukta pyton.

erik har bokat tid för körprov och uppkörning. det är inom en snar framtid! kan inte säga datum än, ni får veta sen hurvida det gick bra eller dåligt. hihi. håller tummarna för min gullegris! :)

HEJ!

hämtat min gullegris på jobbet! sitter och spelar restaurant city på facebook, sjukt beroendeframkallande! fast jag saknar ju en del tålamod vilket gör att jag inte riktigt har tid att vänta på att pengarna rullar in. vill köpa allt på en gång.

en bra helg

igår så stängde jag och erik in oss här hemma. vi kurade ihop oss i soffan, kollade på beck, åt middag och bara tog det lugnt hela hela kvällen. inga måsten, ingen tidspress. det var precis hur skönt som helst! tror erik somnade vid tio och jag en halvtimma senare. vaknade kl tio imorse, pigga och glada! detta gjorde vi på grund av att vi varit så trötta hela veckan. ingen av oss är morgonmänniskor vilket gör att det är pest och pina för oss att kliva upp på veckodagarna. förstår mig inte på folk som typ gillar att stiga upp kl sju? varför måste man börja aktivera sig så tidigt på dagarna egentligen? jag kliver hellre upp kl tio och går i skolan längre. förstår de som har små barn, då måste man upp tidigt men annars är det ju bara dumt.

vi fick främmande idag! eriks syster m. familj kom förbi. väldigt trevligt! jag, ulrika och elias gick till lekparken och kollade på ankorna i dammen. elias blev helt salig när ankorna kom så nära (dom är ju tama). synd att vi inte tog med oss bröd att mata dem med. ulrika och johan bjöd sedan på kina-mat. det tackar vi för, det var verkligen supergott. (haha, har ätit kina-mat rätt ofta nu... men det är klart godare än pizza eller hamburgare och gisela, vi ska äta kina-mat direkt du kommer till umeå) emil var också sjukt söt idag, som alltid :)

erik klädde ut sig till batman innan han for iväg och drack öl med sina vänner. fråga mig inte varför. batman-dräkten var gjord för 4-5år och ni kan ju tänka er hur det såg ut på erik! det skar in både här och där. jag hakade på en stund och fick se spiderman, pippi långstrump och tarzan. det var inte en maskeradfest om ni tror det. dom bara gör så.

erik har köpt hem en HEL låda med glass. GB's favoriter. typ 88:an, nogger, piggelin, m.f! LYCKAN ÄR GJORD. måste gå och nalla en.

mer vill ha mer

hämtade erik på jobbet kl fyra och har nu lämnat honom på ett annat jobb. ett extrajobb dvs. förstår inte hur han orkar egentligen? först jobba hela dagen för att sedan komma hem och börja arbeta igen. fast det är ju klart, det ger ju en del pengar. han är fin min erik :)

SÅ, nu undrar jag hur det gick för ulrikas karl som opererat ögonen idag. kanske inte är klar än? får ringa och höra senare.

väntar på att unga mödrar ska börja. åt hemmagjord köttsoppa till lunch. helt sjukt gott! man uppskattar riktig mat. oj vad gott det är. oj oj oj. känner att jag har nyhetstorka!

JUST JA! jag har kommit fram till att jag verkligen hatar att stå i rödljus. USCH! det gör mig arg och stressad. väldigt arg. jag älskar rondeller! fler rondeller, tack.

vinn gratisgrejer!

en bra sida där det är lätt att samla poäng och vinna exempelvis bio-biljetter men även mycket mycket mer än så. du behöver inte köpa något (om du inte hittar något du vill ha, dvs.) utan kan vara med helt kostnadsfritt och ändå samla ihop poäng till gratisgrejer. exempelvis så kan du samla poäng genom att bara besöka en hemsida. enkelt? JA! gå med :)

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=206649

vad gick snett?

jag vet inte

kollat på idol, umeå ikväll! synd att det inte fanns fler kända ansikten. fast, alla man känner kanske har så pass bra självinsikt att man inte åker dit i onödan? hälsat på johan, ulrika, emil och elias också. söta söta barn! åt kina-mat. MUMS!


skapa!

"vad är det som händer i våra länder när gamla kärringar får nya tänder?" haha, så brukade farmor säga när jag var liten. hon brukade även säga "jag ramlar och dör och faller ner i ett avloppsrör" tänk att jag minns detta? måste ha tyckt att det var extra bra sagt med tanke på att jag var kanske fyra år när hon sa det. har liksom fastnat på minnet!

nu är erik och jobbar.. funderar på att baka en kladdkaka? ni vet, när jag har tråkigt så bakar jag gärna. det är ett syndrom jag har! ett rätt bra syndrom ändå? vissa klättrar ju på väggarna. jag bakar! och när jag väl har bakat så kan andra ta del av det.

nog om det. eriks systers kille ska operera ögonen snart och jag funderar på om det kanske inte är en så dum idé trots allt. då slipper jag komma ihåg glasögonen varje gång jag kör bil eller sitter långt bak i lektionssalen, eller när jag ska läsa på långt håll så slipper jag kisa. kan man ens operera bort närsynthet? gör det ont? jag har ju lite fobi mot att pilla i ögonen. får kolla upp detta och överväga saken! jag har ju inte speciellt gravt synfel, but still.

OJ, nu börjar unga mödrar. CIAO!

cleaning

DET ÄR ETT H*VETE ATT STÄDA VARJE GÅNG! vi väntar alldeles för länge mellan gångerna vilket gör att när vi väl städar så är det storstädning som gäller... vilket tar ett x antal timmar innan det ser bra ut! "#€€"€#€%1!!!.

sandra åt lunch med mig idag, OJ så gott! vi åt fiskbullar (vilket vi båda inte får äta i sällskap med våra karlar) förstår inte grejen, det är som är så gott?

jag undrar.. OCH är nyfiken(!)

nyhetstorka

det har inte hänt speciellt mycket så jag har inte så mycket att förmedla tyvärr. arbetsintervjun gick bra, får veta mer i veckan och då skriver jag väl ut det här antar jag. var barnvakt i lördags åt julia och alice. så så så söta barn! dom var så snälla och goa. hade med mig lördagsgodis som var mer än välkommet. vi såg på astrid lindgren -filmer (tror att jag var den som tyckte det var mest kul), myste och frossade. sedan somnade första barnet kl sju, andra vid halv nio. helt OK.

på söndag så införskaffade jag och erik WT till xboxet. OJ SÅ KUL! börjar bli riktigt bra på trummor nu. har kommit upp på medium iaf. det är lätt på en del låtar men andra är ju typ impossible. vi har iaf ett bra tidsfördriv nu som båda gillar. erik på gitarr, kim på trummor. WE ROCK :)

just get back up

hängt med jw och albin idag. cool grej! blev bjuden på middag. helt klart värt! erik var på firmafest så jag var solo idag/kväll. vi har även varit och kollade på sköldpadda åt jw som bestämt ska ha just en sådan. måste erkänna att dom var rätt söta ändå. vi kollade även på salamandrar (inte precis lika söta...) kan hända att det eventuellt blir en sådan istället.

det blir inget krogen krogen för min del, ny jobbintervju på måndag.

händer inget, händer inget, händer allt

gjorde nyss experiment med jod och sulfit typ! det kallas för "tyst explosion" sjukt coolt. spelade in en film med telefonen och försökte lägga in den här nu men det gick inte. får försöka sedan! bjuder på denna istället. gjorde liknande experiment i mitt examensarbete i gymnasiet. tända eld på olika salter! ex, vanligt bordssalt.


vet inte

igår var vi på riskutbildning två. satt med och lyssnade, rätt intressant ändå! fast det var rätt uppenbart att kusen var ett sätt att dra pengar ur folk. läraren pratade om anabola steroider och dess aggressiva konsekvenser. då säger självklart en kille "asså jag har vänner i mitt hemland som använder anabola och dom är jättesnälla, jag lovar!". i samma stund som han sa det så ville jag typ dö.

förresten jw, jag har lagt klart vårt 1000-bitarspussel(!!!) det tog två kvällar, HELL YEAH! :)

lunch i stugan

kl. 11 kom svärföräldrarna och hämtade oss. hade ställt väckarklockan på 10 så att jag skulle slippa stressa men givetvis så stängde jag av larmet och sov vidare. iaf så åkte vi till vår stuga och åt lunch. smörgåstårta och äppelpaj! kändes lite konstigt att bara åka dit en stund över dagen. är ju van vid att alltid stanna minst en natt varje gång jag åker dit. men det var kul! lite är ju självklart bättre än ingenting. :)

nu sitter vi och funderar på vad det blir till middag. erik röstar för tacos, vilket inte är en dum idé! tacos är kanske den bästa rätt som uppfunnits. det finns så många olika varianter, det är nyttigt och det är förbannat gott.

bra sällskap!

jag är en sällskapsmänniska. någon som inte trivs i ensamhet utan gärna delar dygnets timmar med någon jag gillar. att se film själv är ju bara dumt när man lika gärna kan se tillsammans med någon. bara för att man umgås så behöver man ju faktiskt inte "vara" med varandra hela tiden. typ jag och julia, vi umgås men sitter ibland i olika rum, gör olika saker för att sedan mötas upp ibland och prata. sådant är bra! ett icke ansträngande umgänge. skönt att bara veta att det finns någon om man skulle få lust att socialisera.



bjuder på en låt!

"I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in, and knocked me on my face
Feels like in I'm a race
But I already won first place

I never thought I'd fall for you as hard as I did
(As hard as I did, yeah)
You got me thinkin' bout our life our house and kids, yeah
Every mornin' I look at you and smile
'Cause boy you came around and you knocked me down
Knocked me down"

nu är erik, marcus och håkan på krogen krogen. sett på film med fanny och rebecca. fannys vovve åt typ upp mitt hår, haha but still so cute. vi åt glass, popcorn och godis. köpte typ godis till en hel skolklass. blev lätt ett kg kvar som beccy fick ta med sig hem.

krogen krogen

igår var det premiär för "nya" krogen krogen. dom har slagit ut lokalerna, renoverat om allt, m.m. tror att det är nya ägare också? aja, eftersom att jag mest troligt ska jobba där så fick jag fribiljetter i torsdags då jag var på brandutbildning. jag, erik, marcus och håkan for iväg och jag tyckte att det var helt OK. dock hade dom inte hunnit klart riktigt allt. dansgolv nr.2 var inte klart. men det var kul men nytt folk, ny lokal. händer så lätt att man blir less här i umeå. finns inte så stort urval! dom spelade bra musik och det var faktiskt mycket folk. trodde inte att det skulle vara det eftersom att inte så många vet om att dom ny-öppnat. hur som helst! erik och marcus har börjat om och ska väl kanske dit ikväll igen. själv så bestämde jag mig för att istället se film med fanny och rebecca. ett bra val! jag är trött, har ont i huvudet och känner mig inte det minsta sugen på alkohol. usch. rebecca skulle väl vara här runt halv sju. vi ska åka iväg och kirra film och självklart godis(!)

imorgon ska vi ta med svärföräldrarna ut till min stuga så att dom får se. blir att äta lunch där! :)

har för övrigt världens sötaste kille! åh, vad jag älskar dig. alla fina ord, allt fint du gör, det gör mig lycklig!

PUSS!

"Jealousy, turning saints into the sea
Swimming through sick lullabies
Choking on your alibis
But it's just the price I pay
Destiny is calling me
Open up my eager eyes
'Cause I'm Mr Brightside"

the killers - mr. brightside

happy thoughts varje gång jag hör låten! åh, eufori. njuter verkligen, blir så glad!



foto

nu kommer lite sommarbilder
mest från stugan!



slirigt

imorgonbitti (kl sju!!!!!!!) så åker vi till hörnefors så att erik får halkbanan ur världen. blir bra! då är det bara för honom att boka prov och uppkörning. han hade ju så otur att hans gamla halkbana gått ut. aja, nu har jag iaf städat här hemma. ser trevligt ut igen! fick mig några trasor av mamma som fångar upp damm från golvet. fungerar verkligen! vad enkelt det blev att städa helt plötsligt. :) ska ta mig i kragen och ladda upp bilder. ska bara föra över från kameran först.

scen it!

jag och erik for på mediamarkt idag på jakt efter ett wii. vi blev som impulssugna på ett sådant! men väl där så var de slut så vi handlade ett scen it istället. det var ett bra köp! väldigt trevligt. det är lite som buzz, om ni vet? fast frågor om film, skådespelare, filmmusik, osv.. osv.. det var nice! nu ska vi sussa, natti natti


RSS 2.0