7 månader

ja, idag har vi haft vår lilla gåva i sju månader. det går extremt snabbt och precis idag så lärde sig alexander att vinka. så himla gulligt att jag dör! tänk vad underbart att få vara mamma, han ger mig så mycket lycka. grattis på sjumånadersdagen lilla hjärtat.

gjorde BOEL-test idag på BVC, plus lite andra grejer och sköterskan sa att han var som hämtad ur en bok, ett praktbarn alltså. stoltmamma.se! sedan fick vi veta att han nu väger 9kg prick och är 74 cm lång. följer sin kruva perfekt och är välmående.

på lördag ska vi på ettårskalas, en liten prinsessa har blivit stor och jag förstår inte? det var ju typ igår jag hämtade hem familjen källbjer/kanon från BB. söta lilla tjej!


hejdär!

nu har våra nya soffor kommit and i love them. blev så enhetligt! nu har vi en 2:a och en 3:a i samma serie. förut hade vi en soffa i en färg, en fåtölj i en annan och två sittpuffar. plotter plotter. nu är det så fint och sofforna är absolut sittvänliga. nästan lite för sittvänliga.

nu fattas bara nya lampor, kuddar och lite annat smått!

alexander kan nu ställa sig på alla fyra och gunga, storkillen! inte länge kvar innan han sticker iväg. han sover hela nätterna och vaknar inte ens för tutte. lägger man honom 7 så vaknar han 7, som en klocka. han är så duktig vår älskling. just ja, nu äter han som en häst och han äter allt vi ställer fram. kinkigheten är som bortblåst och det är så skönt!

på måndag så är alexander precis 7 månader och då ska vi på BVC och göra BOEL -test!


goddag!

efter att min kära mac gått bort så har vi införskaffat en ny medlem! en asus blev det denna gång. hade ju helst velat ha en ny mac ...men älskar denna också så det är OK. back to normal with a new laptop.

idag vill jag hitta på något, men vad? skulle helst vilja storstäda men ja, det går liksom lättare när man är själv i think. får skicka iväg son och karl någon dag och röja.

måste köpa ett par nya skor! ett par vårskor. kanske ska man dra sit ner mot city? men det känns ju så booring att strosa runt där själv. alexander är inte mycket till smakråd än så länge!

i veckan så kommer våra nya soffor! hurra hurra hurra. det är en 3:a och en 2:a i svart läder. kommer att bli så snyggt OCH praktiskt. det är inte praktiskt med tygsoffa när man har små i huset i tell you. der är inte praktiskt att ha tyg när man har en kim i huset heller, har en tendens att spilla. skönt att få bort lite plotter i vardagsrummet, typ fåtölj och sittpallar.


galen

nu vill jag ha en egen dator! man blir ju väldigt handikappad utan. som tur är så lånar jag eriks medan han arbetar men på helgen så kanske han vill lira och då kanske det finns noll saker att se på TV, OCH VAD GÖR JAG DÅ? haha, snacka om att man skapat sig ett beroende. tur är också att jag har min iphone, den kan man ju också surfa med.

blev nästan lite chockad då alexander inte vakande förrän 10 över 7 imorse. han brukar ju vakna runt 6 eftersom att han somnar runt 6 på kvällen. skönt var det i alla fall. och som vanligt så har han varit en glad kille idag! nu sussar han och jag ska väl egentligen vika in tvätt.


big day

kl 12.00 idag så kan man börja söka till universitetet. ooooh, har väntat och väntat! det känns verkligen jättekul. förhoppningsvis så tar jag mig in och kan börja i höst. det riktigt kliar i fingrarna nu.

vanligtvis så brukar jag sussa tillsammans med pyret den här tiden men idag så bestämde jag mig för att bryta den trenden. han sover ju som så bra på nätterna nu så jag behöver ju egentligen inte sova på dagen längre för att orka.

vaknade imorse av att det var helt sinnessjukt kallt i sovrummet. sedan sa erik att tempen visade -14! ÄR DET ETT SKÄMT ELLER? det var ju nyss vår, hallå? solen skiner ju och himlen är blå, varför ska man behöva bli lurad? bläää... måste börja titta på en ny dator också. min har ju som sagt gjort sitt!

utmaning

blev utmanad av madde så då är det väl bara att anta!

jag ska alltså berätta 5 saker om mig själv som ni inte redan visste:
1. jag är sämst på att säga ifrån utan är hellre tyst och blir arg efteråt istället
2. älskar människor med snygga och stora tatueringar (coolt!)
3. jag tillhör 97,5%-gruppen (påbörjar alltid saker men har svårt för att göra klart till 100%, tröttnar lätt)
4. har världens sämsta hunger-humör, kan typ döda någon
5. jag har inget minne, är fruktansvärt glömsk och förvirrad, haha!

nu utmanar jag:

sandra
sandra källbjer
gisela gisela aronsson

trött kille

ja, jag kunde som inte hålla honom vaken längre när han höll på att somna sittandes! blev en tidig kväll för alexander men jag förstår honom. jag är också sjukt trött! stan och allt folk suger energi så att det smäller om det! herregud vad mycket idioter det finns. nu syftar jag inte på någon speciell eller någon speciell händelse, bara folk i allmänhet liksom. haha, ensamvarg? nejdå! jag gillar bara när folk tänker lite mer som jag.

gick ner på stan idag på jakt efter nya kläder till alexander! han växer ju så fort och så är han lång så det som passar runt magen passar inte på längden, osv. hade dåligt med långärmade bodys och pyjamas med dragkedja. i love dragkedja. hittade tillslut vad jag sökte så vi kunde gå hem igen. (hittade en JÄTTEFIN one-piece dress till alexander i grönt. sjukt cool!)

erik är i obbola och fixar med trappräcke åt hans föräldrar och ja, lillen sussar så jag är solo. funderar på en tidig kväll jag med då det lär bli en tidig morgon.




rösta på alexander som omslagsbebis:)

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=42639

RSS 2.0