för det är ingen vanlig dag

för det är julia wärmes födelsedag, hurra hurra hurra! nu är vi lika gamla igen, skönt. hade ju varit rätt jobbigt om jag var 19 och hon bara 18, en längre tid liksom. går skola all fucking day så kan inte fara till henne förrän efter middagen. men nu ska jag ner på stan och se vad jag kan införskaffa åt födelsedagsbarnet. och julia! nu förväntar jag mig tårta och dylikt när jag dyker upp. OKEJ? haha, grattis älskade vän. ses om några timmar.


på tal om

jag nämnde att jag tänkte starta blogg om åsikter. där jag endast tänker fokusera på vad jag tycker och lämna vardagssörja till denna blogg. here it is! http://freedomofspeech.bloggplatsen.se/

python!

sitter och försöker programmera. har iaf lyckats med att göra ett program i python där man ska "gissa talet". datorn slumpar ett tal mellan 0 och 100 och man får gissa. om talet är större än det man gissar så säger programmet det och man gissar igen, och vice versa. när man gissat rätt så står det "du gissade rätt, det tog dig x antal försök". haha, helt ointressant kanske men jag är sjukt stolt. fast hade aldrig klarat det utan hanna och det var ju faktiskt hon som gjorde programmet först.

ser nu när jag sitter och skriver att ulrika försökt få tag i mig som ett tok! har haft på ljudlöst så har inte hört telefonen. haha, ursäktar för det. när jag inte svara på dagtid så kan ju folk få för sig att jag gör något viktigt, men så är inte fallet. tyvärr! vi blev bjudna på köttsoppa, hoppas erik är PÅ. för det är jag.

dammsugare

denna skönhet fick jag av min älskade pojkvän på födelsedagen. är den inte vacker? fast den är inte bara fin att se på. den fungerar också otroligt bra. smidig och lätt, helt sladdlös! man kan även ta lös en "liten dammsugare" så att man kan använda den som en handdammsugare. är väldigt nöjd, tusen tack hjärtat. hade en mycket fin födeseldag och tack till alla som kom hit och förgyllde den.


i helgen blir att att studera inför tenta i programmering. hurra! ikväll ska vi åka en sväng till hörnefors och hälsa på marcus. tror att erik och han skulle basta? blir nog skoj. sedan imorgon kanske jag ska ut till obbola en sväng. måste visa kära mor o far vart eriks föräldrar bor eftersom att de är bitbjudna på lördag. kanske säga hej till emil och elias också.

ne, nu ska jag göra mig i ordning för att sedan bege mig mot universitetet. ska skicka in några uppgifter och öva lite inför tentan. kan tänka mig att det blir jag som kör i ikväll so no alcohol. men lika bra är väl det! :)

19! (obs. hela dagen)

nu är det min födelsedag, hela dagen. HELA dagen! inte ens halva, utan hela. erik var så söt både igår
kväll och imorse att jag fick hål i tänderna. igår hade jag somnat till ett avsnitt av breaking bad (som för övrigt är en sjukt roande serie) och då när han stängde av allt så strök han mig på kinden och pussade på mig och sa att han älskade mig och godnatt och allt fint. sedan imorse gjorde han samma sak, och sjöng för mig och tog en "extra" sovmorgon för att mysa lite. det blev en bra start på en födelsedag.

hur som helst. jag har tankar på att starta en blogg för mina åsikter. kan vara allt från himmel till jord. känns lite B att blanda in det här i all vardagssörja. får se hur det blir, men jag meddelar väl det här om det blir något av.

solen skiner, jag är glad och förväntansfull. snart kommer jw som vaknat upp ur sin dvala. har tänkt på en sak, jag tror höst-barn går extra bra ihop. EXTRA! det känns lite så iaf. nu när jag tänker på det. om 10 dagar, exakt så fyller jw också år.

ettårsdag och mys

gårdagen började med att erik fick frukost på säng. sedan åkte han iväg och jobbade lite så jag började smida planer om en överraskningsdag. när han kom hem så fick han veta att jag ordnat chaufför så ingen av oss behövde vara nykter och köra. sedan kom sandra (chauffören) kl fem så vi åkte ner på stan och åt på costas. ingen av oss hade ätit där förrut och vi har flera gånger gått förbi och sagt "här skulle man ha käkat någon dag" men det har aldrig blivit av. men nu blev det! och det var så gott. så så gott! verkligen att rekommendera. tycker man om tzatsiki och feta-ost så är detta ställe the place to be. efter en lång och mysig middag så hämtade sandra upp oss igen och vi åkte och bowlade. det var väldigt trevligt, fick in tre strikes och vann mot erik en av tre gånger. lite stolt är jag ju! har typ bowlat kanske två gånger i hela mitt snart nittonåriga liv. kvällen avslutades hemma i bra tid. skulle upp och jobba idag så det var optimalt. en helt underbar dag hade vi! älskar dig erik.

ikväll blir det tjej-kväll med pizza. tove och linnea åker snart iväg till Autralien och lämnar kvar oss i kalla Sverige. kul för dom då. aja, vi ska iaf ses och surra lite. blir trevligt! imorgon så är det ju faktiskt min födelsedag så det blir smörgåstårte-kalas! can't wait :)

dream-apartment

kollade på dröm-lägenheten idag. OJ SÅ FIN! den kostade ju lika mycket som den var fin också, tyvärr. men om den var fin, om om om. jag fyller år på måndag och skulle uppskatta att få den i present. tack på förhand!

nu har släkten just varit här på fika. vi fick förlovningspresenter! väldigt trevligt. trodde inte man fick sådant nu för tiden men uppenbarligen så får man det. gillar present-traditioner. tack så så mycket för det vi fick. stort tack. min kusin hade förresten med sig sin fem veckors bebis. OJ SÅ SÖT :) jag älskar barn, blir så glad! förstår inte hur man kan ogilla så söta små underverk. jag vill ha hundra. fast jag kommer nog att nöja mig med två kanske när jag väl kommer i den sitsen. mamma säger att man inte ska ha fler barn än vad man har händer. kanske ligger lite logik i detta?

på lördag är det ett år sedan det blev jag och erik. tänk vad tiden gått fort! älskar honom bara mer och mer. det är en fröjd! jag har det bra. eller vi har det bra. mer än bra, bäst! jag är lyckligt lottad, helt enkelt.

efterlysning!

jag letar efter min försvunna vän vid namn julia. julia wärme! hon är typ 1,70 lång, har brunt hår (typ till axlarna) och är rätt snygg. hon pratar med en liten annorlunda dialekt, svår att förklara, men det låter helt OK. hon bär alltid leggings och klär sig gärna i svart. hon gillar inte att motionera, inte heller grönsaker eller frukt. hon följer snällt med om man lockar med något sött: typ kladdkaka. man brukar se henne med en hörlur i varje öra och en i-pod i handen. ibland chockerar hon med att le.

om ni ser denna tjej (ja, det är en tjej) så kontakta mig snarast och berätta var hon befinner sig för jag saknar henne lite. lägger upp en bild på henne för säkerhetsskull!



ska baka chokadbollar till erik. har ju faktiskt lovat det! sedan ska jag nog inte göra så mycket mer. kolla på andra avenyn! blir suveränt.

ljuva dag!

ska snart iväg och knega ett par timmar 12-17. efter det blir det nog en relativt lugn fredag för att sedan go wild imorgon. kommer nog att bli riktigt kul! kan dock inte riktigt avslöja vad det blir ännu av vissa skäl. noll procent batteri på min mac betyder att jag måste sluta skriva nu. hejdå!

det är bara inte en bra dag

klev upp rätt tidigt och for till inger där erik skulle göra nå snickar-jobb. sedan bar det av vidare mot stan, åt lunch och sedan begav vi oss till megazone för att köra en vända på fortet. kan ju säga att det gick sisådär. cellerna var ju sjukt kluriga och helt ologiska (vissa av dem). vissa fungerade nog inte ens som de skulle. lite B var det. och det blev inte bättre av att de släppte på så mycket folk att man fick vänta en massa. jag har en smula dåligt tålamod som ni kanske vet.

nu sitter jag vaken och.. ja, jag vet inte! jw, var är du? skulle faktiskt ha behövt dig just precis nu. precis nu. lyssnar på håkan hellström. det var ett tag sedan nu, artisten är inte så välkommen i detta hem (anser erik). HH gör mig både glad och lite ledsen. vet inte. when it's good then it's good, it's so good till it goes bad. usch det är tungt ikväll. juuuuuuuuuuuuuulia!

RSS 2.0