nej

då var sista arbetspasset utfört! dagen gick långsammare än vanligt då det var noll människor som kände för att ta sig en shoppingrunda på preem ÖK. berodde nog på storm + regn. hade som lite och ingenting att göra! men vad gör det om 100 år? nu behöver jag ju inte jobba mer på ett bra tag OCH DET GÖR MIG GLAD!

har suttit och kollat family guy-maraton på 6:an sedan linda for. önskar att hon bodde här jämt! förhoppningsvis så kanske hon kan få flytta hit snart. håller tummar och tår! linda gjorde förresten tacopaj till middag. hur gott som helst. allt blir ju så mycket godare när man slipper laga själv, håller ni inte med?


LESS!

ja, nu är jag sjukt less på min bloggdesign! men jag vet inte heller vad jag skulle vilja ändra till? får ta och tänka på saken och kanske göra ett försök till förändring.

erik har köpt ett nytt datorspel = vi lever i olika världar
förhoppningsvis så får jag tillbaka min pojkvän när spelet tar slut, vilket verkar ta ett tag. tar det ens slut? tydligen tog det, hör och häpna, 10 ÅR för speltillverkarna att göra spelet så jag kan tänka mig att det inte är något litet fjuttspel som man spelar ut på en vecka eller så! men han har ju inte spelat spel på typ 1 år så det är väl OKEJ i guess... varför gillar inte jag att roa mig med tio-års-spel?

jag roar mig med PEGGLE! slit hem och pröva, man blir beroende och det är ett bra tidsfördriv.



jag har rensat ur alla kökslådor och stoppat tillbaka allt snyggt och prydligt. såg ungefär ut som 3:e världskriget innan, så jag tror att jag gjort en välbehövlig insats. nu hittar jag allt igen. kan ju vara bra. tänkte se SATC 2 och äta lite ben 'n jerrys, sedan sussa. jobbar mitt sista pass imorgonbitti, HURRA HURRA! och sedan kommer linda efter kl. 3 och äter middag. OCKSÅ HURRA!





hungrig

vaknade nyss och är sjukt hungrig! måste äta lite fil och flingor...

hur som haver, igårkväll så cyklade jag och erik ner på stan för att kolla efter en film. väl på "hemmakväll" så hittade vi såklart en film men kön var kanske EN MIL LÅNG (hela umeå skulle hyra film?) så vi bestämde oss för att slita ner den hemma istället. köpte lite karra på ica gourmet och cyklade sedan hemåt. det var så skönt med en cykeltur. höll verkligen på att få damp av att bara sitta inne.

när vi kom hem så hälsade vi på lilla mamma en stund och då kom hon just på att hon ville ha scones och té. så kl 10 igårkväll ställde hon sig och bakade. jag är lite chockad faktiskt. min mamma bakar inte, men gott blev det.


en regning söndag

jag kan som inte bli riktigt ledsen för att det regnar just idag. luften behövde sig en genomrensare och jag behövde lite kyla. just for one day.

har varit hos jw nu på morgonen och umgåtts lite innan hon drar tillbaka till sthlm. kul tjej. hon gillar typ att hänga där hela sommaren istället för att hänga i skojiga umeå med mig. HA SÅ KUL DÅ! HEJDÅ. men vi ses snart igen och då är det bebis på G.

imorgon tar v.36 slut och vi går in i v.37! OMG. det är ju snart dags!!! aldrig mer i livet så ska jag bry mig mest om mig själv. inte för att jag är speciellt superego nu, men ni förstår. jag längtar så mycket att jag dör snart men samtidigt så känns det rätt bra att det är några veckor kvar. har lite saker kvar att göra.

ligger i sängen nu och känner mig lite trött. njuter av det dåliga vädret. funderar på om jag ska äta glass ikväll eller inte. kanske jordgubbar istället. säljer dom ens jordgubbar när det regnar? det borde dom väl? får äta frysta annars.

här kommer en magbild! har varit dålig på att uppdatera med sådana but here it is, v.36


sammanfattning

ska försöka sammanfatta dagarna som varit lite kort:
matilda har ju som sagt varit på besök, vilket var superkul! det tråkiga är ju att man saknar henne massor nu när hon åkt. eftersom att vädret varit till belåtenhet så har dagarna spenderats utomhus, hängt i broparken och grillat gómat. drog en sväng på taket och olles. kollat film. surrat massor. varit i stugan en sväng och jag har varit nykter i ett onyktert sällskap. väldigt trevligt i alla fall. har hunnit med akuten en sväng också då erik fick rosfeber. men nu äter han pencillin i 10 dagar så vi hoppas han blir botad!

men snart så kommer matilda upp igen, så fort bebis väljer att titta ut, dvs.

på söndag blev det en sväng till obbola på 1-års-kalas! sötaste emil har gått och blivit en stor kille. så mysigt att få komma sig på kalas. hemmagjord smörgåstårta och marängtårta gjorde ju inte saken sämre heller, det tackar vi för!

inte nog med att matilda bott hos oss så har det varit 3 andra pojkar på besök stundvis. detta resulterade i ett stökigt hem som jag och erik fick ta itu med på måndagkväll. helt sjukt vilket städ-freak jag blivit ändå. måndagen spenderades även i obbola där vi blev bjudna på gómiddag.

igår åkte vi som sagt på IKEA. startade vid halv 9 och gick ca. 4 timmar inne i affären. helt lagom och skönt då vi inte skulle ha något speciellt utan bara gick runt mest för skoj. kom hem med ett x antal grejer ändå! mellanlandade i stugan på hemvägen, åt mat och bara myste helt själva. helt underbart! älskar min erik så så mycket.

it's hot

FY vad varmt det varit i butiken idag. INTE kul att jobba då! INTE kul att jobba när man vet att alla andra får strosa runt i solen och bara njuta. men nu så är jag ledig i 6 dagar och det känns så jävla bra, lalalala.

det står tre karlar i köket och lagar tacos medan jag bara sitter här. känns riktigt bra det med! haha, förhoppningsvis så blir det gott också. väntar på matilda och mamma, sedan blir det middag. man tror typ inte att man är hungrig när det är så varmt men tänk för att det är man.

imorgon förmiddag så drar vi ut till stugan, solar och badar, grillar, njuter. sedan drar vi tillbaka till umeå city på kvällen.

JUST JA! tror att jag hade lite förvärkar idag. kanske är det så det kommer att kännas dagen då det är dags? 39 dagar kvar till BF nu.

bara tre kvar efter detta

börjar jobba kl 12 och jobbar sedan till kl 17. efter detta pass så är det endast 3 pass kvar and then i'm free, ett litet tag i alla fall.

sovande

har sovit otroligt "oroligt" inatt. vaknat flera gånger av att jag måste vända på mig, fryser, svettas, är kissnödig och orolig för att försova mig när jag ska hämta matilda på flyget. känns lite som att jag varit vaken hela natten. om en halvtimma ungefär så ska jag åka iväg och hämta upp min lilla kaksmula. ska bli så kul! trodde att vi skulle få badväder idag men icket.

working my ass off

kanske inte helt sant men jag ska iaf jobba idag. börjar kl 12 och slutar 17. vädret är ju si så där idag så att jobba känns väl rätt OK. imorgon så kommer min älskade matilda upp och bor här några dagar, så så kul! hämtar upp henne på flyget vid 10 och förhoppningsvis, om vädret är fint, så drar vi och badar.

idag gick vi förresten in i v.35! haha, sa till erik att den skulle kunna komma om 3 veckor och han ba "men.. då är vi ju inte beredda?" och det är ju sant. hur mycket jag än vill att bebis ska titta fram så blir det nog bäst om den iaf stannar till den 23:e, då är vi beredda.

fick hem mitt paket från H&M igår och allt var till belåtenhet. jag älskar fan H&M! vi drog även ut till vännäsby igår och fixade upp min vespa som står hos min morbror. vi har tänkt sälja iväg den eftersom att den aldrig används! jag skulle kunna köra nu i sommar men FÅR inte för erik. han är rädd om bebismagen. vi åt jordgubbar och glass ute och sedan thai-mat till middag i vännäs. mätta och belåtna åkte vi hemåt igen och jag tittade på medan erik lirade beach-volley vid IKSU.




jag kan nog faktiskt inte riktigt förstå hur det kan ligga en liten ihopkrupen människa I MIN KROPP? sitter och försöker få ihop ett och ett men det är kortslutning. det kopplar inte helt enkelt.

problem 1: HUR FÅR DEN PLATS EGENTLIGEN? när jag tittar på min mage så ser den inte alls speciellt stor ut, egentligen, inte för en människa i alla fall. och det finns ju andra organ där inne också så som lungor och revben och tarm (som förresten är ett 9 meter långt system) och njurar och hela köret. och bebisen ska vara 40cm lång nu och väga över 2kg. HALLÅ, VAR ÄR DEN?

problem 2: VAD GÖR DEN DÄR INNE? hur har man ens ork eller lust att bara ligga där dag ut och dag in och växa? det kan ju knappast vara kul eller roande eller givande. eller ja, givande är det väl kanske att bli aningen större. men ja, ni förstår väl.

problem 3: HUR KAN DET GÅ SÅ FORT? jag som är så otålig borde tycka att 9 månader är LÅNG tid, vilket jag också gör, men samtidigt: hur kan det bli en människa med vilja och personlighet med 10 fingar och tår, osv. på så "kort" tid? hur kan ens en människa BLI till? det är ju faktiskt rätt ofattbart. tänk vilken enorm finmekanik vi människor är, i don't understand.

problem 4: HUR VET DEN? ja, hur vet bebisen vad den ska göra? liksom lägga sig tillrätta, osv. det är helt sjukt hur vi är programmerade redan från innan födsel. allt är planerat, in i minsta detalj!

problem 5: DEN RÖR SIG! ja, herregud. den rör sig! och jag kan känna det, från utsidan till och med! det är någon där inne som rör sig och som "svarar" när jag trycker tillbaka. HELT ofattbart det med. den reagerar på ljud, på rörelser... den är ju liksom medveten om världen utanför?

jag bara längtar så otroligt efter vår bebis, hur ofattbart det än är! haha :)




HAHA

ni minns att jag skrev hur less jag var? nu har jag i alla fall rensat ur två "förråd" och burit ner överflöd i källaren, jag har tvättat två maskiner, hängt upp tvätten, dammsugat, skurat och dammtorkat. fixat och donat här hemma, bytt ut alla handdukar, osv. NU ÄR JAG FAN LESS! but still så har jag svårt att varva ner. det blir väl så om man är övertrött, eller? går som på tomgång.


SÅHÄR

en bild säger mer än tusen ord



ungefär SÅHÄR less känner jag mig nu efter först gårdagens slit och sedan dagens slit. det hela blev inte bättre av för lite sömn inatt heller. HUVVA! men nu har jag i alla fall duschat och har hets-ätit en liter jordgubbar. borde snart vara människa igen. har ju som lust att gå ut i solen men jag är rädd att jag tuppar av då. har ingen aning vad det blir för middag. blir det ens någon middag? risken finns ju att det inte blir någon. haha, oj vad jag är LESS.

v.34 tar slut imorgon och på tisdag börjar v.35! alltså, 5 veckor kvar till BF. VILL HA VÅR BEBIS NU! antingen så får jag två älsklingspojkar eller så får erik två älsklingsflickor. börjar bli så sjukt otålig nu, vill ju veta :)

det är något med renbäddat

håller ni inte med? man somnar ju så otroligt bra i en renbäddad säng. man liksom ligger där och kurrar och njuter och luktar och allt känns så bra. har ju börjat vakna tjugoelva gånger per natt nu. speciellt när jag måste vända på mig. det blir som ett helt projekt att ta sig från höger till vänster -och större ska projektet bli! magen ska växa i 5 och en halv vecka till. kanske i 7, om jag har otur. eller, otur är det väl inte men mitt tålamod är ju the same as zero.

måste även kliva upp i ottan och pinka. inte heller speciellt kul när man vinglar omkring på golvet, helt yrvaken och måste hålla fast sig i handfatet för att inte trilla av toalettstolen.

usch vad jag är uttråkad...

TJA BLOGGEN!

har precis kommit hem från stan. blev middag där då orken svek mig efter sju timmars arbete! fan i mig vad lång denna dag varit. precis så där lång som julafton kändes när man var liten, om inte ännu längre. u get it. nu är jag ledig imorgon och sedan är det goodbye life i två dagar.

erik har åkt för att spela golf. kul kille va? jag fick följa med, men jag vill inte. kul tjej va?

ågren

börjar få lite ågren nu... ska jobba hela helgen och kommer att vara själv på stället. känner bara hur ryggen smärtar redan nu och hur ögonen lär svida på söndagmorgon. huvvaligen! men det kanske är sista gången jag behöver jobba en hel helg nu på ett tag så det är väl OK, i guess. jobbar även hela dagen imorgon vilket känns lite B nu när det är fint väder på G. haha, där rimmade jag allt bra va.

var hos BM idag och allt var fortfarande bara bra med oss båda. lillhjärtat slog mellan 155-165 slag/minut! det känns alltid så betryggande just efter att man varit där och lyssnat och mätt och fått veta att allt är bra. nu får jag gå runt och oroa mig lite i två veckor till innan vi ska dit igen. 6 veckor kvar till BF!

efter lunch så for vi till nyman och evve och kollade in deras nya lya. hur fint som helst! satt och surra och fikade och hade det mysigt på deras uteplats. gud vad jag vill bo på bottenvåning nu. hade i alla fall väldigt trevligt :)

jag gillare

vädret idag har ju bara varit 2 good 2 be true! lagom varmt och massor med sol. inte ett moln i sikte på hela dagen! tillbringade hela förmiddagen ute i obbola vid stranden. till och med årets första dopp blev gjort, och det var inte ens en hemsk upplevelse, bara skönt. 

det blev en pizza till middag och sedan en snabbis in på babyproffsen medan erik och marcus kollade intersport. hittade en väldigt fin babyleksak på REA som fick hänga med hem. gick egentligen på 300:- men nu halva priset. helt OK i think. har ju faktiskt inte köpt en enda babyleksak än så detta blev första!

nu ska jag kolla TV och inte röra en fena förrän erik kommer hem igen. han och marcus drog iväg för att spela långgolf... hur kul det nu kan vara? lägger in lite bilder senare.


övernattning i stugan

igår på förmiddagen så tog vi oss en tur till bjurholm där vi kollade in marknaden, hejade på lite kända ansikten och handlade munkar. sedan drog vi vidare till stugan där solen väntade på oss. helt underbart var det! åt god mat och hade det så mysigt. även idag så försökte vi att jobba på brännan men det blev mulet och blåsigt så vi åkte tillbaka till stan igen och spelade minigolf med marcus och sara. väldigt trevligt! kul också att kimsan blivit bättre sedan sist :)

efter minigolfen så kom det jag väntat på så länge, ETT BIOBESÖK! och inte vilket som helst heller utan ECLIPSE!!! behövde inte bli besviken för den var precis så bra som jag hade förväntat mig. filmen var 2 timmar men det kändes som max en halvtimma, nu väntar vi bara på nästa! tack till min tove som följde med.









stugvovven!







bygger solterass

BF tävling!

lisa kämpeback - 17:e augusti
linda t - 18:e augusti
tove - 22:a augusti
kim - 26:e augusti
hanna å - 26:e augusti
gisela - 28:e augusti
ulrika - 1:a september
jessica - 4:e september

om fler vill delta så skriver jag in det här :) BF är 23:e augusti

twilight

å, nu är det premiär på eclipse och jag vill så gärna gärna se. någon som vill gå med mig på BIO? erik är inget fan av filmerna så han hoppar bio-besöket och jag vill inte gå solo. jag känner ett starkt behov av att gå SNARAST MÖJLIGAST!

börjar jobba kl 12 så jag tänkte somna om en stund. jobbar dock bara fyra timmar idag så det är ju ingen big deal! på lördag så tänkte jag besöka bjurholm och spana in STORA marknaden sedan vidare till stugan om det är kalasväder.

om drygt två veckor så fyller lille emil 1 helt år. det är helt ofattbart, tyckte att det var nyss som han föddes! förra året när vi åkte till turkiet så fick vi ett meddelande där det stod att en liten kille tittat ut och nu är han ETT ÅR. oj vad tiden rullar på ändå...




RSS 2.0