goodmorning!

ser ni? solen lyser! first time in a long time, känns det som. blir så glad! ska snart iväg och jobba lite och tack vare vädret så känns det inte så motstridigt faktiskt. slutar kl 5 så det är väl rätt OK.

sitter just nu och försöker få i mig lite nudlar. händer ikväll då kära vänner och anonyma?

just ja, kul grej:
vem blir du om du tar ditt första eller enda mellannamn + din mammas flicknamn (efternamn) + det favorityrke du hade som barn?
Lisa Åslund, Polis.

sjuk

börjar känna mig lite smått förkyld. INTE KUL! varför just nu liksom? jag gillar ju inte ens att vara sjuk. nu när jag äntligen har en syssla så ska jag behöva ligga hemma kanske. INTE OK. hade kunnat vara sjuk för en vecka sedan. aja, får hoppas att det är övergående och att det inte blir mer än så här.


jobbar på preem imorgon!

titta, det blåser!

ja, och det är inte nådigt alltså. man visste ju att det skulle vina lite runt knutarna idag, men förstod nog inte att det skulle blåsa orkan utanför mitt sovrumsfönster. herregud, vågar man gå ut ens? hoppas inte ett träd ger vika och ramlar på en ledning så att vi blir av med strömmen. i love el. nog om det kanske!

är på tre-dagars-kurs nu för att lära mig allt. det känns helt OK faktiskt! lite tankar som snurrar runt och lite funderingar men det löser sig. på fredag jobbar jag på preem, en stund. på lördag så åker vi ut till obbola, eriks systers karl fyller år.

idag gäller det!


YES!

vet inte varför men jag drömde typ att det snöade inatt. och det kom liksom som en överraskning för det passade sig inte att snöa just då kom jag ihåg. haha, värt vetande.

ska ner på stan om ett tag och kolla läget lite. jag och min kära mor! möter upp jw efter att hon slutat skolan, det blir kalas. vi ska äta lunch.. lunch på stan, lunch på stan. tjalalala! lunch på stan.




premiärkörning

javisst!
klev upp tidigt imorse och begav oss till obbola. väl där så packade vi ihop oss på skotrarna och drog iväg en liten sväng till en grillplats. vi grillade pinnbröd och korv, åt mackor, kakor och drack varm choklad. det kändes bra att hitta på något vettigt för en gångs skull. eriks syster m. familj följde också med. tackar för trevligt sällskap! efter turen så blev vi bjudna på tacos och efter det film "couples retreat".

det viktigaste av allt: JAG FICK KÖRA ERIKS SKOTER (ja, det gick bra. nej, jag körde inte sönder något)

nu ska vi lägga oss och sova. är så fruktansvärt trött och jag är nog inte ensam om det. imorgonkväll så jobbar jag, tråkigt nog. hade mycket hellre gått och sett "daybreakers" på BIO.

nu blev det kallt här inne, måste stänga fönster och locka lite på min kärlek som ska värma mig. lev och må.


2 bra nyheter idag:

• var på jobbintervju och det ser mycket ljust ut för mig. ska på utbildning nästa vecka i tre dagar och sedan får vi se. är i alla fall glad att jag hittat mig en sysselsättning till efter sommaren. nu blir det klirr i kassan!

• matgruppen (bord + 6 stolar i ek) kom idag som vi beställt och JAG monterade varenda liten del, både stolar och bord, jag är allt bra duktig jag. vi satte även upp tavlan + tavelbelysningen och det blev verkligen fint! försökte ta en bild på detta men eftersom att vi saknar vår riktiga kamera så fick det bli en taskig webbkamera-bild istället. det får duga!

så ser det ut nu i vår "matsalsdel"

sitter och kollar på tv. erik är och spelar tv-spel hos marcus. har typ rätt så tråkigt. funderar på om man kanske skulle röra ihop en sockerkaka? eller kanske en kladdkaka? fast jag har inga ägg. mamma har säkert, får gå över och kolla. (ja, vi bor ju i samma hus nu, fast i olika trappuppgångar)

då vet ni ungefär vad som händer in my awesome life! det är faktiskt rätt awesome, fast bara inte just ikväll. jw tillexempel verkar ju ha gjort slut med mig i veckan. känns ju lite halvdepp.

fruktsallad!

känner ett starkt begär efter fruktsallad i denna stund. funderar på att springa på ICA och införskaffa lite diverse frukter. har ananas, blodapelsin, mandarin, banan och äpple hemma. då fattas inte så mycket va? kanske lite fruktcoctail och vaniljvisp. hurra!

ska på en ny jobbintervju imorgon. önska mig lycka till! känner att jag skulle behöva lite rutiner nu. och allra helst lite mer klirr i kassan. en heltid skulle passa mig alldeles utmärkt! en heltid på dagtid. säg till om ni behöver mig vett ja!

såg "my sisters keeper" idag. oj vad jag grät! till alla er där ute som gillar att gråta till film, detta är en film för er. den är precis lika bra som "a walk to remember", eller "the notebook". här har ni trailern, den är verkligen så så bra!




tunga ögonlock

jag är så trött att jag vet inte vad jag ska ta mig till. borde lägga mig och vila en stund innan matlagningen drar igång. har precis varit på affären och handlat lite smått och gott. blir glass till efterrätt "gräddkola". har varit sugen på glass enda sedan ulrika nämnde det igår. (fy på dig!)

*gäsp*

alltså varje gång jag stänger mina ögon så svider det under ögonlocken (intressant att veta, ja.)

ska få ett nytt överkast och en lampa idag. skulle egentligen få det på julafton men det var slut i lager så dom skickade det nu istället. spelar ju ingen roll, huvudsaken det kommer. det är svart och glansigt! kommer att göra sig bra till våra lila väggar och våra svarta gardiner.

*gäsp*

nej, jag måste vila nu. på återseende!

lasagne!

sitter och kollar efter smaskiga recept på lasagne. finns ju så många olika varianter som verkar goda. fast det får nog bli det klassiska receptet, det faller ju alla i smaken. ska snart kila iväg och handla lite.

tänk vad underbart tur jag har som har en så fin kille som erik. ingen förstår nog hur bra han är och hur lycklig han verkligen gör mig. det går inte att beskriva, jag är bara så lycklig. har aldrig känt så stark kärlek!

efter regn kommer solsken, eller?

sitter på nålar

dom har inte ringt om jobbet än. börjar ju snart klättra på väggarna(if i only could..) jag vill ju veta nu, genast, bums, på en gång, snarast, omedelbart, NU NU NU. hur svårt kan det vara? ja eller nej liksom. ju längre tid det tar ju säkrare blir jag ju på att jag inte fått jobbet. tror att dom har glömt bort mig. dom kan väl åtminstonde ringa och säga NEJ då. jag börjar bli sjukt otålig.

har precis ansökt om ett bankkort hos ICA-banken. förstår inte varför vi inte haft det tidigare? man för över en summa varje månad och för dom pengarna så får man bara köpa mat, inget annat. då vet man vart pengarna går och man håller även sin budget. detta innebär även att vi bara får handla på ICA i fortsättningen. vi kommer att få massvis med bonusar och kuponger i framtiden. det ser jag fram emot. känner mig otroligt duktig och organiserad idag.

imorgon så kommer eriks farmor och svärföräldrarna hit på middag. ska försöka bjuda på en god lasagne hade jag tänkt. synd bara att vi inte fått vår matgrupp ännu. men det blir trevligt, hans farmor har ju inte sett vår nya lya!

i eftermiddag så blir det en sväng till obbola (tror jag?), erik ska fixa lite i skotern och jag får träffa två av mina favoritbarn, emil och elias. ha det gott så länge!

jag har gjort det igen

träffade ju upp linda på stan idag och drog en lunch på Barista. helt OK! blev dock lite nervös när Sverker Olofsson från Plus kom med sitt film-team och började intervjua folk som åt. finns det något värre? eller pinsammare? man vill ju faktiskt äta ifred. som tur var så blev vi inte utsatta, utan kunde äta i lugn och ro.

kom hem med en skjorta åt erik och en lotion från bodyshop till mig själv. "sparkling apple", luktar gudomligt.


something new

idag har jag handlat lite nytt: en jacka, vantar och mössa, promenadskor, sockar och strumpbyxor. bara bra-att-ha-grejer! har precis badat nu och kollar lite på vänner. har börjat spela ett nytt spel på facebook, och självklart är jag fast. ett zoo-spel. måste sluta, blir så lätt beroende.

hur som haver, imorgon ska jag minsann ner på stan för att träffa linda min smultronpaj. ska äta lunch med henne och glida runt lite. det är ju faktiskt fredag imorgon, tro det eller ej. veckorna går så fort?

sry

börjar väl med ett: förlåt. har varit fruktansvärt dålig på att uppdatera and i know it. finns väl ingen riktigt bra ursäkt till varför, har inte haft lust bara. skrivtorka, typ. kan man säga så? "skrivtorka"? ni förstår vad jag menar iaf, eller? aja, hur som helst. det har inte hänt speciellt mycket senaste tiden. eller jo, en sak fast tänker inte dela med mig av det ännu. it will come later on. vi är i alla fall klara med renoveringen här hemma nu. alla rum är klara och det är så fint. nu väntar vi bara på matgruppen som vi beställt. skulle komma i slutet av januari.

idag blir det promenad i det fina vädret och sedan vänta på min kärlek. har införskaffat en lila kofta idag och en ny foundation. ha det bra så länge, xoxo


RSS 2.0