söndag

kvart över 6 så ville alexander absolut göra morgon. hurra tänkte jag som var helt överkörd sedan gårdagens IKEA resa. men som sagt, det gäller bara att ta sig upp. lillen gjorde ju natt klockan halv 6 igårkväll så inte så konstigt att det blev en tidig morgon.

IKEA resan gick galant! hade så kul men herregud vad vi fick kämpa för att få in allt i bilen, haha. två brudar och en miljard möbler och grejer. men det gick ju som smort, tur att både jag och sandra är effektiva.

nu har erik åkt till sina föräldrar för att sätta upp trappräcke så jag och alex är solo. funderar på vad vi ska hitta på? vill egentligen få ordning här hemma men har inget system för detta än. HUR SKA JAG GÖRA? det är ju grejer över jävla allt. sliter av mig håret snart, så less är jag på grejer.


min trogne betjänt!

ja, han har faktiskt börjat ge vika nu efter snart 5 år tillsammans... och vi som har haft det så bra! han laddar inte batteriet, han känner inte av USB-ingångarna och (peppar peppar) snart så har han väl gjort sitt. tror jag måste lämna in honom för en check. vill ju behålla honom ett tag till i alla fall. 

ja, det är min kära MacBook som jag talar om

lät alexander kladda på som han ville med gröten idag vilket gav bra resultat! det mesta kom väl på händer, kropp och inredning men lite fick han nog i sig. han såg inte alls lika skeptisk ut i alla fall. sedan testade vi spagetti och köttfärssås till middag vilket också gick an. det tar sig sa mordbrännar'n! han fick även lite päronpuré och även den gick ner då hans mormor först låtsades äta, blev han sugen. han tror nog att det vi äter är lite bättre än vad han får.

han är så söt vår lille prins! tänk vilken kärlek man har till sitt barn. OJ OJ OJ! det finns inget jag inte skulle göra för den lilla människan. mitt allt


studera mera

ska läsa en fristående kurs på distans i sommar! då gör man ju något vettigt i alla fall. gillar ju att sitta och pyssla på när jag själv vill. sedan ska jag söka program till hösten men det är ju då det.

alexander valde att kliva upp kl kvart i 6 imorse! hurra tänkte jag (tidig kväll, tidig morgon...) men det gick ju alldeles utmärkt, det gäller bara att ta sig upp. vi gick och vilade en timma till sedan vid halv 9. sedan klädde vi på oss och stegade iväg till eveline och kelly. så kul att få surra av sig en stund! blir ju som knapert med det nu när man är ensam på dagarna.

har tagit fram köttfärs och tänker bjussa på tacos när älsklingen kommer hem! tacos måste ju typ vara världens bästa grej? nyttigt och sjukt jälva gott. enkelt också. man behöver ju bara ta med det man gillar. vi brukar tillexempel bara ha lök, majs, gurka och tomat. ibland avokado. sedan köttfärs, lite tacosås, lite dressing, några tacochips and DONE. och ost såklart.


lite besviken

ja, idag så var det ju medlemsdag på USM och detta innebar att man fick sig en gratis nack och rygg -massage i 20 minuter så jag och madde knallade dit, tränade en stund och inväntade att klockan skulle bli "dags-att-boka-massage" men då hade dom första tiden 10 över 6 och vi var ju där kl 4 så det skulle ju bli lite smådrygt att vänta 2 fucking timmar... det gick inte ens ett bra pass heller, som inte redan var fullbokat, så bittra gick vi hemåt igen!

men det var i alla fall kul att få umgås lite med min sköna böna

annars så har jag varit bara duktig idag! städat, röjt undan och burit ner i förrådet. jag och alex tog oss även en liten promenix i solen. KAN KYLAN GE SIG ELLER? skulle ju vara kul att kunna vara ute en längre stund for once! har kommit fram till att alex är ett sådant där barn som måste vara ute en stund/dag för att behålla lugnet.

erik började jobba idag också efter sjukskrivningen så det har varit lite ensamt. är ju van att ha någon att surra med på dagarna. men jag har också kommit fram till att jag blir mer effektiv då han är borta just för att jag inte har någon att surra med. rutinerna blir bättre också med middag och allt.

nä, nu ska jag se klart sofias änglar och sedan blir det nog bigbrother om ögonen håller sig öppna tills dess. tur att det går repris dagen efter om man skulle råka somna.







hej hej hallå

en kort summering av senaste tiden:

alexander har varit på BVC och fått sitt 6-månaders-vaccin + kontroll! allt gick galant och han gick igenom UA. han väger nu 8kg ganska precis och är 72,5cm lång. vår stora, underbara och duktiga kille. den 28 februari så är han precis 6 månader. (var tog tiden vägen?)

alexander äter numera inte gröt längre (eller snarare inget som äts med sked), detta sedan vår magsjukeomgång. jag tror att han tror att det var av fast mat han blev dålig så nu vägrar han i sten. hoppas detta vänder snart.

alexander springer verkligen omkring i sin gåstol. han bemästrar den som en kung and he loves the freedom. han sitter hyfsat bra och han är superdupermegarörlig. kastar sig hit och dit och tjuvar allt i sin väg. han vill gärna kunna krypa också men det går inte riktigt. han skrattar mest hela tiden och har inte en dålig dag!

så, nog om vårt charmtroll

jag har umgåtts med vänner och familj i omgångar. vi har varit runt på det mesta, beställt en ny soffa, funderat på flytt men ångrat oss, varit ute på krogen, städat hemmet ett flertal gånger, osv. osv. osv.

på lördag så drar jag och sandra iväg på IKEA men jag är ledsen, jag tar inga beställningar så släpp den idén genast. ska bli kul med en brudresa.




städa och feja!

har lust att typ riva ut hela jävla lägenheten och bara slänga varenda liten penyl. MEN, det går ju icket. istället så har jag torkat av alla skåpar i köket och erik har rensat fläkten på toaletten. är så less på att vi inte får plats ens på nästan 90 kvadrat. VI BORDE FÅ PLATS! det är så dåligt med förvaring i lägenheten...

MER garderober tack
MINDRE grejer tack

alexander klev i alla fall upp kl sju idag så jag känner mig utvilad! han har ju fått för sig att somna tidigt och vakna tidigt. men nu får det bli ett slut på det. ingen människa stiger väl upp kvar över fem!

nä, ska fortsätta med städningen. måste försöka omplacera allt här hemma till något bättre. ska riva ut min garderob också och slänge ALLT som jag inte använder.

ännu en fredag!

blev nästan lite chockad igår då jag skulle boka pass på USM och inser att det är fredag idag. var tog veckan vägen liksom? alexander valde att vakna 20 över 6 imorse, hurra hurra. men kanske inte jättekonstigt eftersom att han var dötrött igår och somnade 10 i 6. nu springar han i alla fall runt i sin gåstol fram och tillbaka över vardagsrumsgolvet och jag ser ingen brist på energi. han har blivit enormt duktig på att bemästra den!

kallt som f-n idag också! VARFÖR? vad hände med vårkänslan man fick för någon dag sedan då solen tittade fram och det nästan var plusgrader. KAN VINTERN VARA ÖVER SNART ELLER?

igår kom jw förbi och vi åt pizza till lunch. efter pizza och surr så insisterade kärleken på att vi skulle se sverigematchen i hockey men det var inte jättetråkigt eftersom att jag fick mig en halvtimmas massage. tack och bock älskling!

där ser man

då har det varit dop, det har varit vinterkräksjuka och det har varit besök. allt utom vinterkräksjukan var trevligt. vi dog typ i tre dagar, fy fy fy. TACKA GUDARNA för att alexander klarade sig från den aggressiva varianten som vi fick. tack och åter tack.

alexander har nu två små gryn som syns lite under tandköttet! det kliar och irriterar och han är mycket frustrerad över detta. men han håller humöret uppe trots allt! vår glada lilla kille. man ser verkligen hur mycket det stör honom. hoppas att dom kommer upp snart så att han kan pusta ut. dregglar som ett tok gör han också.

det händer så otroligt mycket för honom nu, OCH för oss. varje dag så bjudar han på nya grejer! fantastiskt! han har nu bemästrat konsten att förflytta sig i gåstolen, han äter "vanlig" mat någon gång per dag (älskar förövrigt att jag kan låta honom provsmaka när vi själva äter), kommer med nya ljud, busar och tjuvar grejer (största tjuven EVER! tar allt som kommer i hans väg...), rullar runt åt alla håll, försöker ta sig framåt, försöker tappert att sitta själv. osv, osv, osv. skulle nog kunna skriva en hel uppsats om allt som händer och sker och om hur underbar han är men det jag skippar det denna gång.

JO! han har flyttat in i sitt eget rum också. kändes helt enormt vemodigt att flytta ut honom från vårt rum men jag tror både vi och han sover bättre i varsitt rum. det fungerar jättebra i alla fall! men jag lovar att det var inte lätt att släppa iväg honom. oj oj oj och detta var bara till rummet bredvid! TÄNK NÄR HAN SKA TYP FLYTTA HEMIFRÅN, det går nog inte... 5 månader och 1 vecka har vår gosse hunnit bli, helt sinnes vad tiden rusar iväg.




RSS 2.0