där ser man

då har det varit dop, det har varit vinterkräksjuka och det har varit besök. allt utom vinterkräksjukan var trevligt. vi dog typ i tre dagar, fy fy fy. TACKA GUDARNA för att alexander klarade sig från den aggressiva varianten som vi fick. tack och åter tack.

alexander har nu två små gryn som syns lite under tandköttet! det kliar och irriterar och han är mycket frustrerad över detta. men han håller humöret uppe trots allt! vår glada lilla kille. man ser verkligen hur mycket det stör honom. hoppas att dom kommer upp snart så att han kan pusta ut. dregglar som ett tok gör han också.

det händer så otroligt mycket för honom nu, OCH för oss. varje dag så bjudar han på nya grejer! fantastiskt! han har nu bemästrat konsten att förflytta sig i gåstolen, han äter "vanlig" mat någon gång per dag (älskar förövrigt att jag kan låta honom provsmaka när vi själva äter), kommer med nya ljud, busar och tjuvar grejer (största tjuven EVER! tar allt som kommer i hans väg...), rullar runt åt alla håll, försöker ta sig framåt, försöker tappert att sitta själv. osv, osv, osv. skulle nog kunna skriva en hel uppsats om allt som händer och sker och om hur underbar han är men det jag skippar det denna gång.

JO! han har flyttat in i sitt eget rum också. kändes helt enormt vemodigt att flytta ut honom från vårt rum men jag tror både vi och han sover bättre i varsitt rum. det fungerar jättebra i alla fall! men jag lovar att det var inte lätt att släppa iväg honom. oj oj oj och detta var bara till rummet bredvid! TÄNK NÄR HAN SKA TYP FLYTTA HEMIFRÅN, det går nog inte... 5 månader och 1 vecka har vår gosse hunnit bli, helt sinnes vad tiden rusar iväg.




Kommentarer
Postat av: sandra

åååh ja bävar när céline byter rum. de ska ju tapetseras snart där inne och möbler och grejer ska inhandlas då vi är på ikea...magen kniper...vill INTEEEE haha :D

2011-02-07 @ 00:08:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0