mm, smoothie!

å, sitter bara och längtar efter min kvälls-smoothie. har som blivit alldeles beroende av mina jordgubbar och lätt vaniljyoghurt. det är alldeles underbart. erik har gjort sin specialare också, den står i en kanna i kylen. (han gör typ 1 L åt gången...)



idag så kom en tjej och tittade på bilen. hon valde att köpa den så papper ska skrivas imorgon då vi inte hade vinterdäcken på plats idag. känns bra att få bort den men samtidigt lite vemodigt då den varit oss trogen i två år nu. aldrig gjort oss besvikna eller arga -en riktig family-member! haha, nej men bra har den gått. är sjukt nöjd med vår nya också. kanske har glömt att skriva det, vi har ju köpt en SAAB kombi.



gjorde lasagne till middag idag och OJ så god den blev! har varit sugen nu i flera dagar så äntligen blev det av. efter maten blev det en trip till vännäs för att hämta vinterdäck och sedan upp på aktuen för att göra sandra och céline sällskap i väntan på barndoktor. céline har haft lite problem med magen men det visade sig att det inte var någon fara.

haha, det sjuktaste var att vi fick höra denna brud IN ACTION: http://vk.se/Article.jsp?article=359179 hon har mer än "bråkig" vill jag lova. skrek och rev ner inredningen och slog sin kille och var heeeeeelt crazy...







Kommentarer
Postat av: Julia

så HIMLA bra med bilder på bloggy! Och alltså vilka fina bilder systemkameran tar. Längtar tills det är massa uppdateringar på en liten bebis... <3 Känns inte lika farligt att vara 46mil bort när jag nu får se er. Bara lite bilder på dig också!

2010-06-23 @ 11:28:48
URL: http://ssuit.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0