långhelg!

har haft en väldigt bra helg. i torsdags så blev det BIO och i fredags blev det mest att sitta ute och njuta av solen så länge det varade innan åskan började dundra. åkte till obbola och åt middag där. igår bar det först av mot hörnefors, hälsade på marcus och sara, satt ute i solen, höll på att dö av värmeslag. åkte vidare till underbara stugan där allt var sig likt. grillade och myste hela kvällen. det var först tänkt att vi skulle åka hem igårkväll men vi stannade kvar åkte hem idag istället. synd bara att man var tvungen att jobba kväll ikväll, känns lite surt att sitta inomhus när det är 25 grader ute och SOL!

efter ikväll så är jag ledig fram till torsdag, får se vad man hittar på i veckan. hoppas på lovely weather! måste städa bilen. städa hemmet. promenera.

det är typ 30 grader i butiken och jag har alla dörrar öppna men det hjälper inte för det är typ lika varmt ute. håller på att smälta här inne. 4,5 timmar kvar tills man får åka hemåt. de ä ba å härda!

bebis sparkar i alla fall för fullt och snart så går vi in i v.27! tycker fortfarande inte att det syns speciellt mkt. ska slänga upp en bild imorgon så att ni får se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0