en riktig hemmadag!

ja, idag har vi inte gjort många knop. eller jo, vi har gjort klart alla julkort, slagit in lite klappar och städat. erik fick komma hem tidigt eftersom att det var för kallt för att jobba ute, så idag har vi varit hela lilla familjen. skönt att bara vara hemma faktiskt ibland. helst när det är typ sibirien ute.

alexander tar en power-nap! han har varit så snäll idag, som vanligt. efter att han har kvällat på riktigt så ska vi mysa ner oss framför en bra skräckis. hoppas i alla fall på att den är bra. det är den där nya "devil". handlar om en grupp människor som fastnar i en hiss och inser snart att djävulen finns bland dom. haha, typisk "kim-film"

har varit extremt trött idag! somnade tidigt igår och fick sova rätt så länge idag. alex vaknade vid sju, käkade och somnade sedan om till kvart över 9. but still i'm tierd! kanske sov för mycket? van att sova lite mindre.

tycker att det var nyss jag vaknade runt med denna? v.39!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så fin bligg du har fått gumman!!! :D /sandra

2010-12-14 @ 17:47:12
Postat av: Anonym

berätta om filmen sen, sjukt sugen på se den men vet inte helt 100 om den är värd :P Men avslöja bara inte allt för mycket ;)

2010-12-14 @ 18:17:21
Postat av: Kim

hihi tack tack sandra :) ja, jag ska berätta om filmen så fort vi sett den :)

2010-12-14 @ 20:34:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0