the day before THE day

oj vad jag är ivrig nu. har suttit och gjort alla listor inför mitt efterlängtade IKEA-besök. haha, som ni kanske märker så är jag sjukt into IKEA. det kanske är det bästa stället på jorden, delad plats med PRIMARK och Ullared kanske? har inte varit på Ullared men jag tror att jag skulle trivas. eller i alla fall trivas med vad jag kom hem med därifrån. PRIMARK har jag däremot varit på, i London. tyvärr handlade jag inget i brist på plats i resväska, ekonomi och på grund av allt folk, men det var en underbar affär.

har hunnit med att städa och tvätta idag. väntar nu bara på att erik ska komma hem så att vi kan åka och handla mat. vill verkligen ha en kycklingsallad känner jag. vi måste även hämta sladd till släpet vi ska dra imorgon. något mer jag ska göra? nej, tror inte det. eller vi ska se idol! calle måste åka ut annars så blir det en TV för mycket på vår gård, helt enkelt.

nog om det!

på måndag börjar jag en ny kurs i "fostran och socialisation". känner mig faktiskt väldigt glad över det. det känns liksom rätt.

Kommentarer
Postat av: gisela

NEJ!! tove ska ut!!!

2009-12-04 @ 18:07:10
URL: http://lill

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0