tapeter: check!

orkar inte skriva så mycket nu. är trött och fryser lite. jag var i alla fall på min nya kurs idag i "fostran och socialisation", vilket verkar väldigt intressant och bra så jag trivs nog. dock finns det alltid några stolpskott med underliga värderingar men det spelar nog ingen roll. jag står ut med dem.

vi kom hem med allt vi skulle från IKEA. det var så mycket folk att det var inte ens kul, ska aldrig åka dit mer i december tror jag. kärringarna där kunde ju gå över lik för att få sina prylar. sinnessjukt! erik var i alla fall duktig som körde båda vägarna och jag är väldigt nöjd över mina köp.

idag har vi varit på färg och tapet och spanat in tapeter till nya lägenhet. tror att vi hittat en till datarummet och en fondvägg till vardagsrummet. kommer att bli väldigt fint. vill flytta nu, genast! på en gång. vi ska snart fara och köra lite grejer så att vi blir av med lite lådor här hemma. thomas hämtade nyss köksstolarna som ska lackas vita och vi körde iväg vårt vardagsrumsbord till obbola igår så nu är det rätt tomt här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0